Vriendenclub Nieuws

Nieuw op de site: Vriendenclub Nieuws

Verwacht hier de komende tijd berichten van ons voor jullie. Tips voor voorstellingen, oproepjes voor mede-makers en updates. Ook stellen we af en toe een Vriend voor. Ideeën en bijdragen aan deze pagina zijn van harte welkom.

Mail naar vrienden@festivalboulevard.nl.

Online kaarten kopen

Vanaf 10 juni kun je als Vriend dus online kaarten kopen. De reguliere kaartverkoop start een week later, op donderdag 17 juni. De website heeft een fris nieuw gezicht gekregen én we maken vanaf dit jaar gebruik van een eigen kassa-systeem. Dat heeft als voordeel dat we nu bijvoorbeeld ook de kaartjes voor voorstellingen in tenten op het festivalhart digitaal kunnen verkopen.

LET OP: NIEUW ACCOUNT
Om gebruik te kunnen maken van de Vrienden-korting, moet je ingelogd zijn. Omdat we werken met een nieuw systeem dien je daarvoor een nieuw account aan te maken. Gebruik hierbij het e-mailadres waarop je ook de Vrienden nieuwsbrief ontvangt. Het systeem herkent dit mailadres, waardoor je direct gebruik kunt maken van alle Vrienden-voordelen. Na het aanmaken van het account ontvang je een email ter bevestiging. Klik op de link in de mail om je nieuwe account te activeren. Nu kun je verder!

BALSAM mede mogelijk gemaakt door de Vrienden

Een zinnelijke sensatie voor ogen, oren en smaakpapillen. Zo valt de voorstelling van publiekslieveling Laika en muziekensemble Zefiro Torna het beste te omschrijven. Maar ga hem vooral zelf ervaren! De zalige combinatie van eten en spel en muziek is niet voor niets uitgekozen tot de voorstelling die mede mogelijk gemaakt wordt gemaakt door de Vrienden van Boulevard. Geschikt voor 10+ dus neem (klein)kinderen, nichtjes en neefjes en buurmeisjes en -jongens mee. Dit proefjeslaboratorium voor al je papillen wil je niet missen!  

"Laika en Zefiro Torna (…) weten heel esthetisch en gestileerd klanken en smaken tot een zinnelijke sensatie te versmelten." Theaterkrant.nl (Tuur Devens).

Vriendenbijeenkomst goed samenzijn!

Op 10 juni vond onze voorjaars-Vriendenbijeenkomst plaats. Nadat Peggy Olislaegers zich kort voorstelde als de interim directeur van Boulevard, lichtten programmeurs Tessa Smeulers en Nina Aalders de voorstellingen op de diverse locaties toe. Voorproefjes waren van Alesya Dobysh, die de danssolo Stop Making Sense - op de grens van tuimelen en controle, beheersing en laten gaan - tijdens Boulevard gaat laat zien en van Laika die, samen muziekensemble Zefiro Torna, de voorstelling BALSAM brengt. Die laatste had lekkerlijk een voorproef: onze Vrienden kregen een bloemknopje geserveerd dat de tong wat deed verdoven. Lucas de Waard stelde Eric Alink wat vragen over het geschiedenisboek Theaterfestival Boulevard 1985 - 2020 – Het onveranderlijke dna. We kregen het terrein van de Citadel maar met moeite leeg, de Vrienden raakten niet uitgepraat... Op naar de volgende bijeenkomst tijdens het festival!

Theaterfestival Boulevard bedankt: