Stichting vrienden

In het bestuur zitten mensen die Boulevard een warm hart toedragen. Zij zetten zich sinds jaar en dag in voor het festival en zijn activiteiten. Even voorstellen: 

In Stichting Vrienden Theaterfestival Boulevard zijn bezoekers en liefhebbers van het festival verenigd. De stichting bestaat uit enthousiaste Vrienden, die de werking van Boulevard mogelijk maken en versterken. De Vriendenstichting en het team van Boulevard werken nauw samen in het organiseren van Vriendenbijeenkomsten, het werven van nieuwe vrienden en de structurele communicatie met Vrienden. Daarnaast ondersteunt de stichting het festival desgevraagd bij andere (netwerk)activiteiten.  

 

Ap de Vries (voorzitter)
Ap (1956, Breda) woont sinds 1982 in Den Bosch, Rosmalen, en is ook actief in andere besturen. Hij is voorzitter van vereniging De Kunst van Brabant en secretaris van Jeugdfonds Cultuur Brabant. Boulevard is zeker geen onbekende voor hem. Eerder is hij 10 jaar lang bestuurslid geweest (en penningmeester) van Theaterfestival Boulevard.

“Ik bezoek het festival al sinds de beginjaren. Om me elk jaar te laten verrassen en te verwonderen; om me een spiegel te laten voorhouden en om me te laven aan mooie voorstellingen op bijzondere locaties. Om mensen te ontmoeten. Om te voelen dat kunst en cultuur deel uit maken van het leven. Dat wil ik met anderen delen, daar wil ik anderen bij betrekken en daarom ben ik Vriend en zet ik me in voor het bestuur van stichting Vrienden”. 

Ap de Vries

Jeroen Tolmeijer (penningmeester) 
Jeroen is 60 jaar en woont sinds 10 jaar in Den Bosch. "Ik voel me in deze stad prima thuis en op mijn plek, ook omdat er veel wordt georganiseerd. Een hoogtepunt in de zomer is altijd Boulevard." Toen Jeroen via via hoorde dat er een Vriendenstichting werd opgericht om Boulevard te steunen, werd hij direct enthousiast. Op dit moment is hij meer geïnteresseerd in kunst en cultuur dan hij was toen hij 30/40 jaar oud was. 

"Ik sta er meer voor en kan er meer van genieten dan vroeger. Daarom wil ik graag mijn steentje bijdragen aan dit prachtige festival en ben ik Hartsvriend." 

Jeroen Tolmeijer

Irma van Knippenberg 
Al jaren bezoekt Irma het theaterfestival, als Bosschenaar hét zomerevent dat je niet wilt missen. "Niet alleen vanwege de gezelligheid op de Parade maar juist ook om er verrast te worden met enerverende, eigentijdse voorstellingen op zowel het festivalplein zelf als op bijzondere locaties in de stad". Irma draagt het festival en de cultuursector een warm hart toe. In het dagelijks leven is Irma strategisch marketing- en communicatieadviseur en coach. Haar kennis en ervaring in dit vakgebied zet zij dan ook graag in als bestuurslid voor de Vrienden. 

"Muziek, dans, kunst, cultuuruitingen die mij raken in het hart."

Irma van Knippenberg

Anne van de Ven
Sinds een aantal jaren biedt Anne tijdens het festival het gastenverblijf van haar B&B in Den Dungen aan aan performers van Boulevard. Behalve dat ze geniet van deze inspirerende gasten, is ze ook al jaren bezoeker van het festival. Ze wordt warm van de gezelligheid, bijzondere ontmoetingen, het verrassende programma en de voorstellingen op locatie. Anne zet zich in het bijzonder in om Hartsvrienden te verbinden aan het festival. 

"Als Hartsvriend ondersteun je niet alleen spraakmakende programmaonderdelen, je bent ook ambassadeur van het festival! Daarnaast ontmoet je elkaar door het jaar heen en krijg je een unieke blik achter de schermen van de organisatie."

Anne van de Ven
Theaterfestival Boulevard bedankt:
 • Gemeente 's-Hertogenbosch
 • Provincie Noord-Brabant
 • Fonds Podiumkunsten
 • Brabant C
 • VSBfonds
 • Fonds21
 • BankGiro Loterij
 • Prins Bernhard Cultuurfonds
 • Creative Europe Programme (EU)
 • De Versterking
 • Verkadefabriek
 • Theater aan de Parade
 • Apap
 • Performing Gender
 • Feminist Futures