Kaartverkoop

Kaarten kun je voorafgaand aan het festival enkel online bestellen en betalen. De e-tickets worden per mail verstuurd, waarna je zelf de tickets kunt printen. Je kunt ook je ticket op je mobiele telefoon tonen bij de kaartcontrole.

KAARTVERKOOP TIJDENS FESTIVAL & OPENINGSTIJDEN


Tijdens het festival kun je ook op het festivalhart kaarten kopen bij het kassapunt van de Tickets&Info. Ook kun je hier terecht met alle andere vragen over je festivalbezoek.  

OPENINGSTIJDEN:

Festivalterrein
zo - do 12.00 - 23.00 uur
vr - za  12.00 - 00.00 uur

LET OP: Het festival is op maandag 9 en 16 augustus gesloten.

Kassa festivalhart
di - zo 12.00 - 21.00 uur

Informatiepunt festivalhart
di - zo 12.00 - 23.00 uur 

NIEUW KASSASYSTEEM

Wij werken sinds dit jaar met een nieuw kassasysteem. Je kunt zowel met als zonder een account kaarten kopen. Met een account kun je altijd bij je tickets, kun je je gegevens en nieuwsbrief voorkeuren beheren en gebruik maken van de wachtlijst-functie voor uitverkochte voorstellingen. Koop je kaarten zonder een account en raak je je tickets kwijt? Dan kunnen we je helaas niet meer helpen, omdat we je kaarten niet meer terug kunnen vinden in het systeem. Wij raden je dus aan om een account te maken. Klik op het icoon in het hoofdmenu en maak een account aan. 
 
Loop je ergens tegenaan in het bestelproces? Kijk voor veelgestelde vragen bij de FAQ’s. Staat je vraag hier niet tussen, mail dan naar ticketing@festivalboulevard.nl

KAARTVERKOOP EN CORONA

Vanwege de COVID-19 maatregelen zijn we gedwongen de kaartverkoop anders aan te pakken dan normaal. Als u meerdere kaarten besteld voor een voorstelling gaan we ervan uit dat u onderling geen 1,5 meter afstand hoeft te houden. Toch met meerdere personen uit verschillende huishoudens een voorstelling bezoeken? Dan verzoeken we u hiervoor losse bestellingen te plaatsen. Bij een aantal voorstellingen (Balsam van Laika/Zefiro Torna en de voorstellingen in Tent Noord/Zuid/Oost/West) verkopen we enkel tickets per duo, in verband met de capaciteit van de tribunes. 

Ook moet er dit jaar voor al het gratis programma een ticket gereserveerd worden, zodat we voor iedereen een veilig bezoek kunnen garanderen. Voor het gratis programma, kijk hier

MEER INFORMATIE

GEEF EEN TOEGIFT!

Theaterfestival Boulevard doet mee aan ‘Geef een Toegift’: een campagne waarbij bezoekers van Nederlandse festivals worden opgeroepen een kaartje te betalen voor mensen uit de omgeving die het niet zelf kunnen betalen. De festivals zorgen ervoor dat deze Toegiften in hun stad op een goede plek terecht komen. Boulevard doet dit onder meer in samenwerking met Quiet Community Den Bosch.

Lees meer hierover
Theaterfestival Boulevard bedankt: