Kaartverkoop

Kaarten kun je voorafgaand aan het festival enkel online bestellen en betalen. De e-tickets worden per mail verstuurd, waarna je zelf de tickets kunt printen. Je kunt ook je ticket op je mobiele telefoon tonen bij de kaartcontrole. 

NIEUW KASSASYSTEEM

Wij werken sinds dit jaar met een nieuw kassasysteem. Je kunt zowel met als zonder een account kaarten kopen. Met een account kun je altijd bij je tickets, kun je je gegevens en nieuwsbrief voorkeuren beheren en gebruik maken van de wachtlijst-functie voor uitverkochte voorstellingen. Koop je kaarten zonder een account en raak je je tickets kwijt? Dan kunnen we je helaas niet meer helpen, omdat we je kaarten niet meer terug kunnen vinden in het systeem. Wij raden je dus aan om een account te maken. Klik op het icoon in het hoofdmenu en maak een account aan. 
 
Loop je ergens tegenaan in het bestelproces? Kijk voor veelgestelde vragen bij de FAQ’s. Staat je vraag hier niet tussen, mail dan naar ticketing@festivalboulevard.nl

KAARTVERKOOP EN CORONA

Vanwege de COVID-19 maatregelen zijn we gedwongen de kaartverkoop anders aan te pakken dan normaal. Als u meerdere kaarten besteld voor een voorstelling gaan we ervan uit dat u onderling geen 1,5 meter afstand hoeft te houden. Toch met meerdere personen uit verschillende huishoudens een voorstelling bezoeken? Dan verzoeken we u hiervoor losse bestellingen te plaatsen. Bij een aantal voorstellingen (Balsam van Laika/Zefiro Torna en de voorstellingen in Tent Noord/Zuid/Oost/West) verkopen we enkel tickets per duo, in verband met de capaciteit van de tribunes. 

Ook moet er dit jaar voor al het gratis programma een ticket gereserveerd worden, zodat we voor iedereen een veilig bezoek kunnen garanderen. Voor het gratis programma, kijk hier

MEER INFORMATIE

KAARTVERKOOP TIJDENS FESTIVAL

Tijdens het festival van donderdag 5 tot en met zondag 22 augustus kun je dagelijks (met uitzondering van de maandagen) tussen 12.00u en 21.00u tickets kopen bij Tickets & Info in het Festivalpark. Ook kun je hier terecht voor alle andere vragen over je festivalbezoek.  

Theaterfestival Boulevard bedankt: