Vrijwilligers

Gezocht: Sterspelers voor Theaterfestival Boulevard

Tijdens Theaterfestival Boulevard sta je achttien dagen tussen voorstellingen, bezoekers, feestvierders en tientallen andere collega’s. Het bruisende festivalhart in het Zuiderpark en de prachtige locaties waar intieme of juist grote voorstellingen gespeeld worden, maken het festival tot een unieke werkplek. Wil jij daar - met je wervelende enthousiasme, creatieve betrokkenheid en tomeloze gastvrijheid - de puntjes op de i komen zetten?

Ben je 16 jaar of ouder en bij voorkeur woonachtig in de omgeving van 's-Hertogenbosch? Ben je minstens 6 dagen (een shift per dag duurt tussen de 4 en 6 uur) beschikbaar tussen 4 en 14 augustus 2022? En eventueel ook al voorafgaand aan het festival? Meld je aan!

Meer weten? Mail ons via vrijwilligers@festivalboulevard.nl of bel 073 612 4505. Vraag naar Hanna van Dis.

Inschrijven? Dat kan via deze link.

BELONING
En dit krijg je ervoor terug: consumptiebonnen voor je eten en drinken, gratis voorstellingen, fijne werkkleding (een knap uniform T-shirt en een medewerkerspas), en gezellige na borrels. Productiemedewerkers en medewerkers Ticket & Info krijgen een financiële vergoeding.

PRODUCTIEMEDEWERKER
De productiemedewerker wordt gekenmerkt door een scherpe blik, verstand van kroonsteentjes én steigerpijpen, twee rechterhanden en mouwen om ze uit te steken. Je bent inventief, creatief en ziet het werk liggen. Mooi meegenomen: je krijgt €30 per werkdag van 6 uur, vanwege de lichamelijke arbeid die je doet.

PUBLIEKSBEGELEIDER
De publieksbegeleiders zijn de visitekaartjes van Theaterfestival Boulevard. Je begeleidt het publiek naar de locatie waar de voorstelling plaatsvindt en/of je controleert tickets. Daarbij zorg je ervoor dat het bezoek veilig en volgens de dan geldende covid-maatregelen verloopt. Als publieksbegeleiders ben je communicatief en vooral vriendelijk, hebben affiniteit met kunst & cultuur. In je werk ben je enthousiast, zelfstandig en flexibel, initiatiefrijk en nauwkeurig.

MEDEWERKER TICKETS & INFO
We zoeken momenteel geen medewerkers Tickets&Info. 

Als medewerker Ticket & Info-balie op het festivalhart vervul je een spilfunctie in de informatievoorziening en kaartverkoop. Je hebt – als eerste informatiepunt voor bezoekers – alle kennis over voorstellingen, locaties, vervoer en andere praktische zaken paraat, en je bent handig met computersystemen. Als vanzelfsprekend heb jij een flinke dosis enthousiasme en positieve overtuigingskracht! Daarnaast is je houding klantgericht, spreek je meerdere talen (in ieder geval Engels), ben je sociaalvaardig en heb je affiniteit met theater en dans. En je bent ook nog eens veel beschikbaar (minimaal 10 diensten)!
Bijvangst: €30 per werkdag van 6 uur, vanwege je ruime beschikbaarheid, voorbereidingen en het werken met geldstromen.

We streven naar een zo divers mogelijk team.

PROMOTIEMEDEWERKER
We zoeken momenteel geen promotiemedewerkers. 
Als promotiemedewerker ondersteun je het marketing- en communicatieteam voorafgaand en tijdens het festival. Denk hierbij aan het opzoeken en archiveren van online recensies, het ophangen van posters en verspreiden van flyers en boekjes op de verschillende locaties. Tijdens Boulevard verzamel je de laatste berichten over het festival en beoordelingen van voorstellingen door de pers, en verzorg je de nieuws-, recensie- en posterborden op het festivalplein. De promotiemedewerker is handig, zowel digitaal als analoog, en heeft oog voor detail en vormgeving.

Meer weten? Mail ons via vrijwilligers@festivalboulevard.nl of bel 073 612 4505. Vraag naar Hanna van Dis.

Inschrijven? Dat kan via deze link.

Theaterfestival Boulevard bedankt: