Kaartverkoop

Dat kan zeker, stuur hiervoor een mail naar ticketing@festivalboulevard.nl. Wil je met deze groep genieten van een volledig verzorgde avond uit inclusief borrel/diner? Stuur dan een mail naar hospitality@festivalboulevard.nl.  

Op de voorstellingslocaties zelf is geen kassa. Wel kun je online kaarten kopen tot aanvang van de voorstelling. Bij Tickets & Info op de Parade (Festivalhart) kun je tijdens het festival kaarten kopen voor alle voorstellingen op de diverse locaties.   

Mogelijk is de bevestigingsmail met de e-tickets in je spambox beland. Toch niet ontvangen? Neem dan contact met ons op via ticketing@festivalboulevard.nl.  

Je e-tickets kun je terugvinden in je account. Geen account aangemaakt tijdens het bestellen van je tickets? Je e-tickets kun je terugvinden in je account. Geen account aangemaakt tijdens het bestellen van je tickets? Dan kunnen we helaas niet garanderen dat we je tickets nog terug kunnen vinden in het systeem omdat er geen gegevens bekend zijn. Stuur dan een mail naar ticketing@festivalboulevard.nl.  

 

 

Nee, wij hanteren een volledig PIN-only beleid.

Nee, het festivalhart op de Parade is vrij toegankelijk. 

Hiervoor kun je een mail sturen naar ticketing@festivalboulevard.nl. Ook zijn we op werkdagen tussen 13.00 en 17.00 uur voor dringende vragen telefonisch te bereiken op 073-6124505.

Let op dat je alle velden juist hebt ingevuld, zo moet het telefoonnummer bijvoorbeeld uit 10 cijfers bestaan. 

Houd er rekening mee dat je minimaal 10 minuten moet aanhouden tussen twee verschillende voorstellingen (in het festivalhart), zodat je op tijd bij de voorstelling kan zijn. Wanneer de voorstelling is begonnen, mag je niet meer naar binnen zodat je het gezelschap en het publiek niet stoort.

Festivalhart

Ja, zodra de Parade opent zijn er verschillende activiteiten. Denk hierbij aan theater op het Torenpodium en verschillende muzikale acts. Daarnaast kun je altijd een hapje en/of drankje doen bij één van onze horecagelegenheden. Kijk voor de openingstijden hier

Ja, deze staan duidelijk aangegeven. Deze zijn tevens genderneutraal en rolstoeltoegankelijk.  

Ja, dit kan bij de toiletten.  

Ja, in het festivalhart vind je zowel eet- als drinkgelegenheden. Op de Parade kun je lekker borrelen. Je vindt hierover vind je meer informatie op de pagina Eten & Drinken

Programma

Er worden diverse iconen gebruikt die we in onderstaande afbeelding toelichten.

Het totale programma komt op donderdag 20 juni op de website te staan.

Voor het festival van 2024 loopt het aanmelden tot medio december 2023. We tonen uitsluitend werk van professionele theatermakers en muzikanten. Kijk voor alle informatie hierover op onze pagina Spelen op Boulevard.

Bij voorstellingen en niet-versterkte concerten waarschuwen we voor luide passages als deze in de voorstelling zitten. Bij sommige voorstellingen voorzien we in oordopjes. Boulevard voldoet aan de Nederlandse en/of opgelegde maximaal toelaatbare geluidsniveaus.  
 

Bij Boulevard vinden we het belangrijk dat het festival een veilige plek is om theater te ervaren. Om te zorgen dat eventuele spanningen worden weggenomen, hebben we voornemens om triggerwarnings toe te passen in de informatievoorziening bij een voorstelling. 

Op de webpagina van een voorstelling informeren we standaard over het gebruik van stroboscopische effecten en/of harde geluiden. 
  
Op de pagina van een voorstelling geven we geen gedetailleerde informatie over wat er precies in de voorstelling gebeurt, sommige toeschouwers laten zich graag verrassen. We zijn er ons tegelijkertijd van bewust dat bepaalde beelden, effecten, geluiden of thema’s voor veel toeschouwers niet vanzelfsprekend zijn. Deze informatie proberen we zo duidelijk mogelijk te maken in de tekst op de pagina. 


Om ervoor te zorgen dat iedereen een goede ervaring heeft, kan je je steeds laten informeren via toegankelijkheid@festivalboulevard.nl. Daar kun je ook aangeven als je extra faciliteiten nodig hebt bij een voorstelling (zoals een stoel of staplek vlakbij de uitgang bijvoorbeeld).  

Jazeker, hartstikke leuk als jullie komen er zijn namelijk 11 dagen lang diverse kindervoorstellingen! Voor BSO groepen zijn er verschillende mogelijkheden, neem hiervoor contact op met Sanne via sanne@festivalboulevard.nl. 

Bereikbaarheid

Ja, de pendelbussen zijn dit jaar terug. Deze gratis bussen vertrekken vanaf de bushalte op de Parade, de precieze locatie vind je op onze Bereikbaarheidspagina. Vanaf de Parade rijden ze naar een aantal locaties. Vertrek: uiterlijk 30 minuten vóór aanvang van de voorstelling. Na afloop brengen ze je terug naar de Parade. Voorstellingen-met-pendelbus herken je aan het bus-icoontje op je ticket.

Bij alle locaties is beperkte parkeergelegenheid. Daarom raden we iedereen aan om zoveel mogelijk te voet, met de fiets of met het OV te komen. Kom je liever met de auto? Op deze pagina vind je een overzicht van alle locaties met adressen.  

De Parade is vlakbij de Parkeergarage St. Jan. De ingang bevindt zich op Hekellaan 25, 5211 LX ‘s-Hertogenbosch. In deze parkeergarage zijn 20 parkeerplaatsen met elektrische oplaadpunten voor elektrische auto’s. Vanaf deze parkeergarage is het een korte wandeling naar de Parade. 

Alle voorstellingen vinden plaats in Den Bosch, zowel in het centrum als daarbuiten. Op onze pagina Bereikbaarheid vind je alle adressen en foto’s van de locaties. Zodat je ook weet door welke deur je naar binnen mag. Ook vind je op deze pagina een plattegrond met de locaties in Google Maps, zodat je gemakkelijk je route kan maken.

Hospitality

Jazeker! Stuur een email naar hospitality@festivalboulevard.nl en geef je wensen en/of ideeën door en we kijken samen naar de mogelijkheden.

Er is een menukaart waar alle opties in staan. Theaterfestival Boulevard heeft duurzaamheid hoog op de agenda staan. Om verspilling tegen te gaan, letten we daarom op duurzaam inkopen, dat betekent dat we een vast aanbod hebben. Daarnaast is een groot deel van ons aanbod in eten vegetarisch.

Een plek reserveren is mogelijk wanneer je een arrangement afneemt, onder voorbehoud van de grootte van de groep. Neem voor de mogelijkheden contact op via hospitality@festivalboulevard.nl.

Het is helaas niet mogelijk om een volledig terras af te huren. Op onze festivalhart terrassen willen we gastvrij blijven naar ons publiek en ervoor zorgen dat zij ook plaats kunnen nemen op het terras. Daarom kiezen we ervoor om de terrassen niet compleet te laten afhuren. Neem daarom vooraf contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Een voorstelling compleet afkopen is helaas niet mogelijk. Voor performers is het namelijk prettig om gemengde doelgroepen in hun publiek te hebben. Wanneer de capaciteit bij een voorstelling niet toereikend is vanwege de grootte van de groep, kan het voorkomen dat er voor een andere voorstelling gekozen moet worden. Of er kan worden gekeken naar een verdeling van de groep over meerdere voorstellingen of voorstellingsmomenten.

Dat is mogelijk bij aanlevering van een beeldbestand. Tegen een meerprijs wordt er een uiting gemaakt binnen de stijl van Theaterfestival Boulevard. Voor meer informatie hierover kan contact opgenomen worden met hospitality@festivalboulevard.nl.

Algemene vragen

 

Voor algemene vragen kun je mailen naar info@festivalboulevard.nl. Mocht je dringende vragen hebben kun je telefonisch contact opnemen via 073 612 4505. 

Het hele jaar door werkt de organisatie van Boulevard aan het festival. In het najaar wordt er geëvalueerd en worden de plannen gemaakt voor de volgende editie. Op dit moment zijn alle afdelingen op volle kracht aan het werk. Programmering is druk bezig om een mooi, uitdagend programma samen te stellen. Productie speurt de stad door naar bijzondere locaties en is bezig met de inrichting van het complete festivalterrein. Er worden plannen gemaakt over hoe we jullie, het publiek, kunnen verrassen en informeren. Evaluaties worden afgerond en nieuwe plannen krijgen vorm. We speuren naar manieren hoe we het festival nog duurzamer kunnen maken en een fijne, veilige plek voor iedereen. 

Beeldmateriaal van Boulevard is op te vragen via pr@festivalboulevard.nl. Voor overige vragen kun je contact opnemen met pers@festivalboulevard.nl.

Onze fotografen maken sfeerfoto’s van het festival en de voorstellingen. Wanneer zij een close up foto van een bezoeker maken, zullen zij dat vooraf vragen. Wil jij niet op de foto, loop dan eventjes naar de fotograaf toe en geef dat aan. Dan kunnen ze daar op dat moment rekening mee houden. 

In 2023 heeft Boulevard het gouden Green Key certificaat behaald. 
 

Green Key is het internationale keurmerk voor organisaties in de toerisme- en recreatiebranche die serieus en controleerbaar bezig zijn met duurzaamheid. Green Key Nederland kent drie niveaus: Brons, Zilver en Goud. Hoe meer optionele maatregelen, hoe hoger de uiteindelijke uitslag. Boulevard werd tweemaal gekeurd door een externe keurmeester: eenmaal vóór en eenmaal tijdens het festival.  
 

De keurmeester beoordeelde veel aspecten: van communicatie, energie, reiniging, duurzaam inkopen tot textiel gebruik. Aan de hand van deze aspecten wordt beoordeeld of je een Green Key keurmerk ontvangt. Zo’n keurmerk wil laten zien dat Boulevard een stap verder gaat dan de reguliere wet- en regelgeving.  

Je kan op onze duurzaamheidspagina lezen wat we allemaal doen aan duurzaamheid. 

Theaterfestival Boulevard bedankt:
 • Gemeente 's-Hertogenbosch
 • Den Bosch Partners
 • Provincie Noord-Brabant
 • Fonds Podiumkunsten
 • VSBfonds
 • Fonds21
 • Vriendenloterij Fonds
 • Creative Europe Programme (EU)
 • Gieskes-Strijbis Fonds
 • Dioraphte
 • VandenEnde Foundation
 • Fonds ZOZ
 • Jeugdfonds Sport & Cultuur
 • Jan van Hoof Galerie
 • Apap
 • Feminist Futures
 • Performing Gender