Kaartverkoop

Dat kan zeker, stuur hiervoor een mail naar ticketing@festivalboulevard.nl. Wil je met deze groep genieten van een volledig verzorgde avond uit inclusief borrel/diner? Stuur dan een mail naar hospitality@festivalboulevard.nl.  

Op de voorstellingslocaties zelf is geen kassa. Wel kun je online kaarten kopen tot aanvang van de voorstelling. Bij Tickets & Info in het Zuiderpark (Festivalhart) kun je tijdens het festival kaarten kopen voor alle voorstellingen op de diverse locaties.   

Mogelijk is de bevestigingsmail met de e-tickets in je spambox beland. Toch niet ontvangen? Neem dan contact met ons op via ticketing@festivalboulevard.nl.  

Je e-tickets kun je terugvinden in je account. Geen account aangemaakt tijdens het bestellen van je tickets? Je e-tickets kun je terugvinden in je account. Geen account aangemaakt tijdens het bestellen van je tickets? Dan kunnen we helaas niet garanderen dat we je tickets nog terug kunnen vinden in het systeem omdat er geen gegevens bekend zijn. Stuur dan een mail naar ticketing@festivalboulevard.nl.  

 

 

Nee, wij hanteren een volledig PIN-only beleid.

Nee, het Zuiderpark en de Parade zijn vrij toegankelijk. 

Hiervoor kun je een mail sturen naar ticketing@festivalboulevard.nl. Ook zijn we op werkdagen tussen 13.00 en 17.00 uur voor dringende vragen telefonisch te bereiken op 073-6124505.

Let op dat je alle velden juist hebt ingevuld, zo moet het telefoonnummer bijvoorbeeld uit 10 cijfers bestaan. 

Dit jaar gaan we op twee momenten in de verkoop. Het eerste deel van de voorstellingen van het programma, zo'n 13 voorstellingen, staan vanaf donderdag 25 mei op onze website. Vrienden van Boulevard hebben vanaf dan als eerste de mogelijkheid om kaarten te kopen. De algemene kaartverkoop start vanaf dinsdag 30 mei. Het tweede deel van het programma gaat vanaf maandag 26 juni in de verkoop voor de Vrienden en vanaf donderdag 29 juni gaat de algemene kaartverkoop van start. Houdt de website in de gaten voor meer informatie. 

1) Klik bij de gewenste voorstelling op ‘Koop kaarten'

2) Voer het e-mailadres in waarmee je je account hebt gemaakt

3) Voer je wachtwoord in

1) Klik op ‘wachtwoord vergeten’ 

2) Voer het bij ons bekende emailadres in

3) Je ontvangt op datzelfde emailadres een link, klik daarop.

4) Je kan in het scherm dat de link opent een nieuw wachtwoord instellen.

5) Volg daarna de stappen zoals vermeld bij ‘inloggen op je account’

Houd er rekening mee dat je minimaal 10 minuten moet aanhouden tussen twee verschillende voorstellingen (in het Zuiderpark), zodat je op tijd bij de voorstelling kan zijn. Wanneer de voorstelling is begonnen, mag je niet meer naar binnen zodat je het gezelschap en het publiek niet stoort.

Bereikbaarheid

Ja, de pendelbussen zijn dit jaar terug. Deze gratis bussen vertrekken vanaf het Zuiderpark, de precieze locatie vind je op onze Bereikbaarheidspagina. Vanaf het Zuiderpark rijden ze naar een aantal locaties. Vertrek: uiterlijk 30 minuten vóór aanvang van de voorstelling. Na afloop brengen ze je terug naar het Zuiderpark. Voorstellingen-met-pendelbus herken je aan het bus-icoontje bij de voorstellingsbeschrijving.

Bij alle locaties is beperkte parkeergelegenheid. Daarom raden we iedereen aan om zoveel mogelijk te voet, met de fiets of met het OV te komen. Kom je liever met de auto? Op deze pagina vind je een overzicht van alle locaties met adressen.  

Het Zuiderpark grenst aan de Parkeergarage St. Jan. De ingang bevindt zich op Hekellaan 25, 5211 LX ‘s-Hertogenbosch. In deze parkeergarage zijn 20 parkeerplaatsen met elektrische oplaadpunten voor elektrische auto’s. Vanaf deze parkeergarage is het een korte wandeling naar het Zuiderpark en de Parade. 

Alle voorstellingen vinden plaats in Den Bosch, zowel in het centrum als daarbuiten. Op onze pagina Bereikbaarheid vind je alle adressen en foto’s van de locaties. Zodat je ook weet door welke deur je naar binnen mag. Ook vind je op deze pagina een plattegrond met de locaties in Google Maps, zodat je gemakkelijk je route kan maken.

Tijdens het festival zijn er meerdere fietsenstallingen rondom het Zuiderpark en de Sint Jan parkeergarage. Bij de Parade is het niet mogelijk om een fiets te stallen. Daarvoor ga je het beste naar de gratis fietsenstalling op de Kerkstraat of op het Burgemeester Loeffplein. Overige locaties bieden mogelijk een eigen stalling.

Algemene vragen

Ja, zodra het het Zuiderpark en de Parade openen zijn er verschillende activiteiten. Denk hierbij aan theater en jeugdtheater in het BLVRD Theater, verdiepende gesprekken in BLVR&D en verschillende muzikale acts. Daarnaast kun je altijd een hapje en/of drankje doen bij één van onze horecagelegenheden. Kijk voor de openingstijden hier

Ja, deze staan duidelijk aangegeven. Deze zijn tevens rolstoeltoegankelijk.  

Ja, dit kan bij de toiletten.  

Ja, in het Zuiderpark vind je zowel eet- als drinkgelegenheden. Op de Parade kun je lekker borrelen. Je vindt hierover vind je meer informatie op de pagina Eten & Drinken

 

Voor vragen kun je mailen naar vrienden@festivalboulevard.nl. Mocht je dringende vragen hebben kun je telefonisch contact opnemen via 073 612 4505. 

De aanmeldprocedure voor de programmering van Theaterfestival Boulevard 2023 is inmiddels gesloten. Voor het festival van 2024 loopt het aanmelden tot medio december 2023. We tonen uitsluitend werk van professionele theatermakers en muzikanten. Kijk voor alle informatie hierover op onze pagina Spelen op Boulevard.

Beeldmateriaal van Boulevard is op te vragen via pr@festivalboulevard.nl. Voor overige vragen kun je contact opnemen met pers@festivalboulevard.nl.

Onze fotografen maken sfeerfoto’s van het festival en de voorstellingen. Wanneer zij een close up foto van een bezoeker maken, zullen zij dat vooraf vragen. Wil jij niet op de foto, loop dan eventjes naar de fotograaf toe en geef dat aan. Dan kunnen ze daar op dat moment rekening mee houden.

Het festivalhart in het Zuiderpark heeft volop ruimte. Op veel plekken in de luwte is het over het algemeen relatief rustig en vredig.  

Voel je vrij ergens plaats te nemen weg van de drukte. Vraag onze medewerkers daar gerust om tips of hulp. 

Bij voorstellingen en niet-versterkte concerten waarschuwen we voor luide passages als deze in de voorstelling zitten. Bij sommige voorstellingen voorzien we in oordopjes. Boulevard voldoet aan de Nederlandse en/of opgelegde maximaal toelaatbare geluidsniveaus.  
 

Bij Boulevard vinden we het belangrijk dat het festival een veilige plek is om theater te ervaren. Om te zorgen dat eventuele spanningen worden weggenomen, hebben we voornemens om triggerwarnings toe te passen in de informatievoorziening bij een voorstelling. 

Op de webpagina van een voorstelling informeren we standaard over het gebruik van stroboscopische effecten en/of harde geluiden. 
  
Op de pagina van een voorstelling geven we geen gedetailleerde informatie over wat er precies in de voorstelling gebeurt, sommige toeschouwers laten zich graag verrassen. We zijn er ons tegelijkertijd van bewust dat bepaalde beelden, effecten, geluiden of thema’s voor veel toeschouwers niet vanzelfsprekend zijn. Deze informatie proberen we zo duidelijk mogelijk te maken in de tekst op de pagina. 


Om ervoor te zorgen dat iedereen een goede ervaring heeft, kan je je steeds laten informeren via toegankelijkheid@festivalboulevard.nl. Daar kun je ook aangeven als je extra faciliteiten nodig hebt bij een voorstelling (zoals een stoel of staplek vlakbij de uitgang bijvoorbeeld).  

Jazeker, hartstikke leuk als jullie komen er zijn namelijk 11 dagen lang diverse kindervoorstellingen! Voor BSO groepen zijn er verschillende mogelijkheden, neem hiervoor contact op met Kitty via kitty@festivalboulevard.nl. 

Jazeker! We hebben een leuke lesbrief gemaakt voor groep 1 t/m 5, met korte dramalessen (die een leerkracht met minimale voorbereiding zelfstandig kan geven), een kleurplaat en een overzicht van ons kinderprogramma. Bekijk en download de lesbrief op onze pagina voor het basisonderwijs.

Arrangementen

Jazeker! Stuur een email naar hospitality@festivalboulevard.nl en geef je wensen en/of ideeën door en we kijken samen naar de mogelijkheden.

Er is een menukaart waar alle opties in staan. Theaterfestival Boulevard heeft duurzaamheid hoog op de agenda staan. Om verspilling tegen te gaan, letten we daarom op duurzaam inkopen, dat betekent dat we een vast aanbod hebben. Daarnaast is een groot deel van ons aanbod in eten vegetarisch.

Een plek reserveren is mogelijk wanneer je een arrangement afneemt, onder voorbehoud van de grootte van de groep. Neem voor de mogelijkheden contact op via hospitality@festivalboulevard.nl.

Het is helaas niet mogelijk om een volledig terras af te huren. Op onze festivalhart terrassen willen we gastvrij blijven naar ons publiek en ervoor zorgen dat zij ook plaats kunnen nemen op het terras. Daarom kiezen we ervoor om de terrassen niet compleet te laten afhuren. Neem daarom vooraf contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Een voorstelling compleet afkopen is helaas niet mogelijk. Voor performers is het namelijk prettig om gemengde doelgroepen in hun publiek te hebben. Wanneer de capaciteit bij een voorstelling niet toereikend is vanwege de grootte van de groep, kan het voorkomen dat er voor een andere voorstelling gekozen moet worden. Of er kan worden gekeken naar een verdeling van de groep over meerdere voorstellingen of voorstellingsmomenten.

Dat is mogelijk bij aanlevering van een beeldbestand. Tegen een meerprijs wordt er een uiting gemaakt binnen de stijl van Theaterfestival Boulevard. Voor meer informatie hierover kan contact opgenomen worden met hospitality@festivalboulevard.nl.

Theaterfestival Boulevard bedankt:
 • Gemeente 's-Hertogenbosch
 • Provincie Noord-Brabant
 • Fonds Podiumkunsten
 • Brabant C
 • VSBfonds
 • Fonds21
 • BankGiro Loterij
 • Prins Bernhard Cultuurfonds
 • Creative Europe Programme (EU)
 • De Versterking
 • Verkadefabriek
 • Theater aan de Parade
 • Apap
 • Performing Gender
 • Feminist Futures