Verdieping

Bij Boulevard vinden we een ontmoeting met ons publiek én een fijn gesprek belangrijk. Middels inleidingen en nagesprekken verdiepen we de ervaring van de bezoeker. We bieden inleidingen aan voorafgaand aan verschillende voorstellingen zodat je met net wat meer context de voorstelling gaat ervaren. Ook creëren we mogelijkheden om met makers en elkaar na te praten. Een andere vorm van gesprek is het ‘Gesprek van de dag’. Hierin gaat een presentator dagelijks in gesprek met kunstenaars en professionals uit een maatschappelijk veld dat aansluit bij de thematiek van de voorstellingen.  

Daarnaast is sinds 2019 BLVR&D onderdeel van Boulevard: het denk-en-doe-domein van het festival waar uiteenlopende organisaties en mensen werken aan vraagstukken tussen kunst en samenleving. Denk hierbij aan vraagstukken rondom toegankelijkheid (zowel fysiek, cultureel en sociaal) en diversiteit & inclusie.  

Binnenkort vind je op deze pagina een overzicht van de verschillende verdiepende programmaonderdelen. Ook kun je deze gemakkelijk vinden door de filter ‘context’ te gebruiken op de programmaoverzichtspagina.  

Theaterfestival Boulevard bedankt: