Over Boulevard
Archief

Toegankelijkheid

Gastvrijheid voor iedereen

Samen met deskundigen werken we aan de toegankelijkheid van voorstellingen voor mensen met een visuele, auditieve, cognitieve en mobiele beperking. ‘Gastvrijheid voor iedereen’ is ons uitgangspunt.

Een deel van het reguliere programma van Theaterfestival Boulevard is geschikt voor mensen met een fysieke, auditieve, visuele én cognitieve beperking. Begin juni vind je deze informatie op de website. Mocht je voor die tijd al vragen of suggesties hebben, kun je contact opnemen via toegankelijkheid@festivalboulevard.nl.

Theaterfestival Boulevard werkt aan ondersteuning van aantal voorstellingen met gebarentaal, ringleiding en/of audiodescriptie. Houd de pagina's in de gaten voor actuele informatie.

Specifieke hulp nodig?
Mocht je hulp nodig hebben met bijvoorbeeld het vinden van de route, of geen begeleider hebben, dan hebben we een aantal vrijwilligers paraat om te helpen!  Wij doen ons uiterste best om jouw verblijf zo prettig mogelijk te maken, maar kunnen vanwege drukte of de aard van de aanvraag niet alles verwezenlijken. Neem vooraf contact op met ons toegankelijkheidsteam om je vraag voor te leggen: toegankelijkheid@festivalboulevard.nl.

 

Toegankelijkheid
Toegankelijkheid
Toegankelijkheid
Theaterfestival Boulevard bedankt: