5 t/m 6 augustus 2021

TimeTravelin

Gery Mendes | NL

Deel deze voorstelling

Koop kaarten

Een ode aan een levendige cultuur. Gery Mendes gaat met het soulvolle TimeTravelin van toen terug naar nu, en van ooit naar altijd. Gery en zijn achtkoppige band maakten een voorstelling over opgroeien aan de West-Kruiskade in Rotterdam: een plek waar ooit alle gezichten van de wereld vertegenwoordigd waren. Die wereld verandert, wordt steeds uniformer. ‘Fawaka’ maakt plaats voor ‘hoe gaat het’, ‘Salam Alaikum’ voor ‘goedendag’. Een muziektheatervoorstelling over verzamelde herinneringen, in de soulful mix die we van deze grote MC en zanger gewend zijn. 

Locatie Zuiderpark/BLVRD Theater
Speelduur 70 min.
Genre Muziek
Entreeprijs € 19
Prijs Vriend € 17, t/m 18 jaar € 10
Toegankelijkheid Doven en slechthorenden, Blinden en slechtzienden, Rolstoelgebruikers, Ringleiding

Gery is MC, vocalist, producer en acteur. Hij heeft twee albums uitgebracht, This is not an album… this is a phase (2007) en Caminho (2014). Naast zijn solo optredens deelde hij het podium met artiesten als Winne, Kyteman, Pete Philly & Perquisite. In 2006 ontving hij de Beste Muzikantenprijs tijdens de finale van de Grote Prijs van Nederland. Verwacht rauwe hiphop bestaand uit een bijzondere mix van singer-songwriter, afro, jazz en rock.
Gery Mendes stond al op diverse grote festivals in binnen- en buitenland, zoals het North Sea Jazz Festival, Oerol, Couleur Café (België) en Cultura Urbana (Spanje). Hij speelde in de Nederlandse film Carmen van het Noorden en de theatervoorstelling Nina Simone (A)live en toerde intensief met de musicals Buddy, The Buddy Holly Story en Flashdance.

do 05 aug om 20:30
vr 06 aug om 20:30

Credits

Gery Mendes 
Djocelyn Mendes 
Ricardo Lekatompessy 
Joel Dieleman 
Efraim de Nice 
Hassan Ait-moumad

Theaterfestival Boulevard bedankt: