18 t/m 20 augustus 2021

Vergeten Dieren & Verloren Zaken (6+)

Duda Paiva Company | NL

Deel deze voorstelling

Koop kaarten

Welkom in de winkel van mijnheer Ut, waar bijzondere planten en dieren tot leven komen. Maak kennis met de laatste Dodo en de magische Buidelwolf, de nieuwsgierige Rinoceros en de gretige vleesetende plant. Mijnheer Ut houdt van álles in zijn winkel. Daarom verkoopt hij liever niks. Want waar blijven dingen als ze weg zijn? En wat zou er van mijnheer Ut overblijven als hij zijn winkel niet meer heeft? Vergeten Dieren en Verloren Zaken is een serieus grappig, acrobatisch beweeglijk verhaal, verteld door de wonderlijkste schuimrubberen creaturen.

Locatie Zuiderpark/BLVRD Theater
Speelduur 60 min.
Genre Theater
Entreeprijs € 9, kind € 5
Toegankelijkheid Doven en slechthorenden, Rolstoelgebruikers, Ringleiding
Toegankelijkheid Audiodescriptie op vr 20 augustus

Met audiodescriptie

Op 20 augustus wordt de voorstelling voorzien van audiodescriptie. Vooraf is er de mogelijkheid om kennis te maken met de spelers, poppen en het decor. Als je hiervan gebruik wil maken, koop dan een kaartje voor deze voorstelling én meld je aan via onderstaande knop (dan nemen we contact met je op over de praktische zaken).

Meld je aan

'Prachtg hoe bedenker en acteur Tim Velraeds al zijn bonte creaties liefdevol tot leven wekt, en hen tegelijk bestraffend toespreekt als ze te gulzig worden naar andere exemplaren: ‘Vrienden eet je niet!’ […] Zo ontstaat in de energieke en doeltreffende regie van Duda Paiva een even hilarische als betekenisvolle familievoorstelling. Met een prachtige schittering in de dierenogen.’

- Annette Embrechts, Theaterkrant
wo 18 aug om 14:30
do 19 aug om 14:30
vr 20 aug om 14:30

Credits

regie Duda Paiva 
idee Tim Velraeds 
spel Tim Velraeds en Cat Smits of Alexander Brouwer en Nora Tinholt  
dramaturgie Kim Kooiman  
poppen André Mello en Duda Paiva 

soundscape Wilco Alkema 
lichtontwerp Mark Verhoef  
decor Daniel Patijn 
kostuum Atty Kingma

Theaterfestival Boulevard bedankt: