11 t/m 15 augustus 2021

Lubricant For Life

Woodman | BE

Deel deze voorstelling

Koop kaarten

Een lach laat wat lucht door je ventiel ontsnappen. De eerste lentebries in je gezicht, het geluid van het ploppen van een fles bubbels: een beetje lucht werkt bevrijdend. Het is als glijmiddel om het leven aangenamer te maken, soepeler te laten lopen, minder gedwongen of stroef te laten doorstoten. Met ervaringsdeskundigen als gidsen neemt Woodman je in Lubricant for life mee op een ontwapenende interactieve slapstick-zoektocht voor geluksgoeroes, waarbij je jouw eigen fortuinmethode vormgeeft, compleet met high fives, lachtherapie en Charlie Chaplin pret. Want als drama alles dreigt over te nemen, kiezen we maar beter voor een beetje ruimte en broodnodige lucht. 

Locatie Zuiderpark/Tent Oost
Speelduur 60 min.
Genre Theater
Entreeprijs € 12 per persoon, alleen per twee te bestellen
Toegankelijkheid Blinden en slechtzienden, Rolstoelgebruikers

‘Na een jaar van wetenschappelijk onderzoek en persoonlijke struggles heeft het team dé toolkit samengesteld die jouw leven voorgoed verandert, die je de regie over het bestaan geeft’, belooft het kersverse Woodman, het nieuwe theatergezelschap van acteurs Evelien Bosmans, Joke Emmers, Thomas Janssens en Matthias Meersman. 

Ze onderzochten voor deze voorstelling de menselijke soort: hoe geeft die zich een houding? En hoe krijgen we grip op ons leven en de mensen rondom ons? Lubricant for Life biedt een concreet stappenplan om je eigen unieke methode van leven te creëren. Het gaat om het vinden van jouw ‘lubricant’: glijmiddel om het dagelijks bestaan te smeren.  

'Woodman is zo gespeend van pretentie of ironie dat het alle energie rechtstreeks in de onderlinge dynamiek én het publiek kan pompen. Deze bonte boel mag dan meer glij- dan bindmiddel bevatten – en die verdampt best snel – tegelijk werkt hij erg ontwapenend.'

- Gilles Michiels, De Standaard.

wo 11 aug op verschillende tijden
nederlandse première
15:00
17:00
21:00
do 12 aug op verschillende tijden
15:00
17:00
21:00
vr 13 aug op verschillende tijden
15:00
17:00
21:00
za 14 aug op verschillende tijden
15:00
17:00
21:00
zo 15 aug op verschillende tijden
15:00
17:00
21:00

Credits

spel​ Joke Emmers, Thomas Janssens, Matthias Meersman en Tanya Zabarylo  
coach​ Lien De Graeve 
licht & techniek​ Iben Stalpaert en Lars Morren 
kostuums​ Fran Labarque 

foto's: Fred Debrock 
in samenwerking met​ de nieuwe spelers 
enorme dank aan NOVA-Kiel, HetPaleis, De Nwe Tijd 
vormgeving Inge Vanhees en Charlotte Slegers

Theaterfestival Boulevard bedankt: