Over Boulevard
Archief
#anderboulevard
#afzenderboulevard

The Anatomy of Togetherness

Monica Gillette & Gary Joplin |

Samen genderidentiteit en expressie verkennen!

Theaterfestival Boulevard en What You See Festival presenteren Anatomy of Togetherness, een digitale workshopreeks voor 12 deelnemers die de mogelijkheid biedt om samen met andere mensen, zowel lokaal als in Duitsland, gemeenschappelijke vragen en wensen te delen rond genderidentiteit en expressie. Dit project zal ons huidige gebruik van digitale ruimte actief in vraag stellen, op zoek naar nieuwe benaderingen om samen te dansen, het uitwisselen van belichaamde perspectieven en nieuwe tools om elkaar van ver te ondersteunen en zorg te dragen voor elkaar.

Ben je geïnteresseerd in het verkennen van genderidentiteit en -expressie en tussen de 18 en 28 jaar oud? Doe met ons mee!

De serie online workshops zal deze onderwerpen verkennen via artistieke praktijken, waarbij bewegingsonderzoek en tools uit hedendaagse danspraktijken worden gebruikt. Ze worden begeleid door choreografen Monica Gillette en Gary Joplin. Transman en choreograaf Daniel Mariblanca verzorgt een workshop.

Dus, als je een open geest hebt, een notebook, comfortabele kleding, een apparaat voor Zoom en een kamer met wat ruimte om in te bewegen, meld je dan aan!
Voertaal is Engels. Deelname is gratis

AANMELDEN
Stuur voor maandag 2 augustus een mail naar coralie@festivalboulevard.nl met je naam, leeftijd, CV en antwoord op de volgende vragen:
- Waarom ben je geïnteresseerd om mee te doen aan dit project?
- Waar ben je in je onderzoek naar genderidentiteit en expressie?
- Wat wil je uit deze ervaring halen?

We nemen uiterlijk op donderdag 6 augustus contact met je op.

WANNEER
14 augustus 17:00-21:00
15 augustus 15:00-17:30
16 augustus 15:00-17:30
29 augustus 15:00-17:30
30 augustus 15:00-17:30

Aansluitend op deze workshops zal van september-november een tweemaandelijkse digitale 2 uur durende bijeenkomst plaatsvinden, met als hoogtepunt (online of offline) presentatie van het proces in Utrecht op het What You See Festival.

Theaterfestival Boulevard bedankt: