Afzender 2020
Over Boulevard
Archief
#anderboulevard
#afzenderboulevard

Spectrum

Schweigman& | NL

Schweigman& is kind aan huis op Boulevard. Al jaren. Hun gave? Fysieke voorstellingen maken die tot zintuiglijkheid, deelname en overgave verleiden. Zo wordt je herinnerd aan het kompas dat je makkelijk vergeet: je lichaam.

Met de installatie Spectrum sluit Schweigman& een drieluik over witte ruimte af, allen in samenwerking met ruimtelijk vormgever Cocky Eek. De opblaasbare luchtbol Blaas en de eindeloze witte spiraaltunnel Curve vormden de eerdere delen. 
In Spectrum dompelen ze je letterlijk onder in kleur. Wie zich achterover durft te laten vallen in het zwarte gat, verliest het besef van alledag. Totaal en zonder weg terug, mede dankzij het vernuftige licht- en geluidsontwerp van respectievelijk Matthijs Munnik en Yannis Kyriakides.

P.S. Buiten de algemene COVID-19-richtlijnen geldt hier het volgende: omdat het tijdens deze voorstelling noodzakelijk is dat publiek zich binnen 1,5 meter afstand van elkaar bevindt, zijn er maatregelen genomen om deze voorstelling veilig te bezoeken. Zo worden er mondkapjes verstrekt en wordt er plexiglas geplaatst.

Spectrum is helaas niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn, of mensen met ernstige rug- en nekklachten/evenwichtsproblemen.

 

 

Credits

Concept en regie: Boukje Schweigman  
Concept en ontwerp: Cocky Eek 
Concept en lichtontwerp: Matthijs Munnik 
Muziekcompositie: Yannis Kyriakides 
Decorbouw: Merijn Versnel, Hein Drost en Guido Bevers 
Technische productie: Jurr van Diggele             
Productie: Yola Parie 
Techniek: Marco Steenks 
Regieassistentie: Anemone Oostvriesland  
Zakelijke directie: Rachel Feuchtwang 
Hoofd productie: Puck Mathot  
Publiciteit en marketing: Lonneke Laurant 
Assistent zakelijk: Sanne Olijerhoek  
Met dank aan de technische crew en vrijwilligers

Theaterfestival Boulevard bedankt: