Afzender 2020
Over Boulevard
Archief
#anderboulevard
#afzenderboulevard

Zomaargasten

Oscar Kocken & Patrick Nederkoorn | NL

Boulevard verbindt zich graag en zeker nu met de stad en haar bewoners. Aan tien bevlogen makers, in wie wij al jaren vertrouwen hebben, is gevraagd om speciaal voor ‘Afzender Boulevard’ iets te maken. Deze projecten worden gemaakt voor en soms met specifieke groepen uit de stad. De voortgang is straks online te volgen voor iedereen.

Zomaargasten – De 100% BN’er-vrije talkshow – laat zich uitnodigen door de inwoners van ’s-Hertogenbosch zelf. Elf dagen lang strijkt dit monumentje voor de gewone mens neer op plekken in de stad waar bijzondere mensen wonen met even zo bijzondere verhalen.

Ze strijken op verzoek neer bij Bosschenaren thuis, in buurthuizen, hofjes, verenigingen, sportclubs, et cetera. Tijdens een show van een klein uur interviewen Patrick Nederkoorn en Oscar Kocken een genodigde. Onbekende mensen krijgen het podium en vertellen hun levensverhaal, hun inzichten, waar ze op hopen en waar ze gelukkig van worden.

Ook een theatrale talkshow in jouw tuin, favoriete buurthuis of kantine van de sportvereniging? Aanmelden kan tot uiterlijk 17 juli via lysanne@festivalboulevard.nl
Deelname is gratis. Wij regelen alle technische en productionele zaken voor je. En we helpen bovendien met het uitnodigen van vrienden, club- en buurtgenoten.

Theaterfestival Boulevard bedankt: