Eten & drinken

We stillen honger en lessen dorst. Dat doen we op z'n zuidelijks, met overgave. In het Zuiderpark vind je watertandend veel lekkers. Restaurantjes, foodtrucks, bars, de koffiekever en terrassen. Van luxe tot simpel, van vis en vega(n) tot steak, biofriet en ijsjes. Van lunch tot diner, van champagne tot ranja met kraanwater. Let op: PIN-only. 

 

Restaurants

LOF  

Bij ons eigen restaurant LOF geniet je van een lunch, borrel en/of diner. Ga je voor de befaamde mosselen (ze zijn er dit jaar ook weer!) of toch de heerlijke tagliatelle met olijven en feta? In het Zuiderpark is het heerlijk genieten bij LOF, laagdrempelig, vega, vlees en vis à la carte! 
Voor een plekje in het restaurant kan je langslopen en eventueel ter plekke reserveren.
 

FAAM restaurant & streetfood  

Bij FAAM kun je zowel terecht voor een uitgebreid diner in het restaurant of voor bites en een snellere hap bij FAAM Streetfood. Laat je verwennen met een divers aanbod aanvega, vlees en vis à la carte gerechten.  

Wil je graag eten bij het FAAM restaurant? Maak dan een reservering door een e-mail te sturen naar: Faam@hutten.eu.

Foodtrucks

Bollyfoods  
Bollyfoods serveert Indiase maaltijden en snacks vanuit vrolijk gekleurde foodtrucks en is al ruim 12 jaar een favoriet op Boulevard. 
Geertje en Mathew komen al die jaren graag naar het festival. “Het mooiste aan de Boulevard zijn denk ik de mensen. We houden van de Bossche bourgondische mentaliteit! Naast dat we houden van de Boulevard-bezoekers, houden we van de Boulevard-organisatie, -vrijwilligers, en -medewerkers. Wij voelen ons deel van de Boulevard-familie.” In 2015 beleefde hun foodtruck het eerste seizoen en niet zonder succes. De rij op de Parade was lang, want Den Bosch had de wrap Chicken Tikka ontdekt. Mensen kwamen over het plein naar onze pan gelopen, snoven de geur op en zeiden "Ja! Dit is het! Dit is wat ik aan de andere kant van het plein rook. Ik weet niet wat dit is, maar ik MOET dit hebben!" Dit jaar gaan ze ook hun bekende weekend special weer serveren Dum Biriyani!

Wist je dat: Ooit wonnen Matthew – met roots in India – en Geertje de Food Truck 24Kitchen Contest. 
 

Caliente  
Spaans voor? Heet. Onblusbaar: het verlangen naar hun barbecuegerechten en tortilla's – vlees en vega. 

De Pizzerij 
Een Piazzo Vespa of Ape met houtgestookt pizza-oventje uit Eindhoven. Voor handgemaakte piadini, wraps uit Romagna. 


Zwart Goud    
Het koffiebootje Zwart Goud vaart sinds 2010 langs de Nederlandse en Belgische Festivals. Dat het bootje met liefde en aandacht is getimmerd zie je al van een zeemijl ver. Maar het echte goud vind je pas als de koffie is besteld! Zwart Goud werkt samen met Bocca koffie. Zij zien er persoonlijk op toe dat de boeren een eerlijke prijs krijgen voor hun koffie. Dat vinden wij fijn. Zelf zorgen we voor biologische bekers, thee en melkproducten.   

De Sign Language Coffeebar
Dit jaar mogen we een bijzondere koffiebeleving verwelkomen op het festival. Gebarista's, die een gehoorbeperking hebben, schotelen je verrukkelijke koffie voor. Dankzij een spoedcursusbord bestel je vlekkeloos in gebarentaal.   Je leert iets nieuws, geniet van je koffiemoment en zo kan je op een andere manier contact maken met mensen.
 

Fresh Freddy    
Bij Fresh Freddy vind je de lekkerste zelfgemaakte waterijsjes van vers fruit. 

Karoli Limoncello  
Cas, Daan en Luuk maken hun eigen lome, lekkere limoncello. In het weekend op 5, 6 en 12, 13 augustus vind je de Limoncello bar in het Zuiderpark. 

Shouf    
Bij Shouf vind je de lekkerste, verse gerechten uit Syrië en het Midden-Oosten. 

Vrinden met een plancha  
Bij plancha bakken ze op een 3 meter lange op hout gestookte bakplaat, Vamos a la Plancha!  

Wijnbar en speciaalbierbar  
In het Zuiderpark vlakbij het water kan je genieten van een heerlijk wijntje of speciaalbiertje. Op de kaart o.a. Pfaffl Riesling, een Primitivo, Gris des Seigneurs rosé en Tinto de Verano.

Frietjes
Smakelijke friet [geen patat] 

Hertog Jan 
Meesterbrouwer Micha meldt zich op vr 11 t/m zo 13 met de Mobiele Proefbrouwerij. 
 

Je mag met het hapje van de froodtruck overal zitten, ook op terrassen. 

 

Op de Parade vind je de foodtruck van Kitch n Booz.  
Met bekende smaken in een nieuw jasje, zoals frietjes en burgers.  

Daarnaast een kunstwerkje, namelijk de La Tramontana bar.  
Het is niet alleen maar kijken, maar ook gebruiken. Een bar die haar duurzame energie haalt uit de wind en de zon, met 16 zonnepanelen en een centrale windturbine. ’s Avonds gebruikt La Tramontana de energie om zichzelf uit te lichten. De paraplu’s, de binnenruimte en de zijkanten van de tent zijn verlicht. Bij onze barren werken we met statiegeld bekers. Wanneer je je beker inlevert krijg je statiegeld terug, dit wordt teruggestort op je rekening. In de meeste gevallen duurt dit twee dagen voor het op je rekening staat.

 

Theaterfestival Boulevard bedankt:
 • Gemeente 's-Hertogenbosch
 • Provincie Noord-Brabant
 • Fonds Podiumkunsten
 • Brabant C
 • VSBfonds
 • Fonds21
 • BankGiro Loterij
 • Cultuurfonds
 • Creative Europe Programme (EU)
 • De Versterking
 • Verkadefabriek
 • Theater aan de Parade
 • Apap
 • Performing Gender
 • Feminist Futures