Spelen op boulevard

Theaterfestival Boulevard werkt met een programmateam voor de samenstelling van het programma op podia en locaties, in het Festivalhart en op straat. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan het programma voor de editie van 2021. De aanmeldprocedure voor de programmering van Theaterfestival Boulevard 2022 loopt tot medio december 2021. We ontvangen honderden plannen per jaar en kunnen helaas niet met iedereen persoonlijk in gesprek gaan. 

We tonen uitsluitend werk van professionele theatermakers en muzikanten. Plannen zijn welkom na aanmelding via mail. Vermeld in je mail duidelijk wat voor soort project je aanbiedt. Aanmelden kan door te mailen naar: tessa@festivalboulevard.nl

IN DE PODIA EN OP DE LOCATIES

theater – dans – muziektheater - performance 
Het programma op podia en locaties bestaat uit werk van podiumkunstenaars uit Nederland en Vlaanderen, aangevuld met internationale gasten. We werken met een aantal podiumkunstenaars meerjarig. Programmering vindt doorgaans plaats op persoonlijke uitnodiging. 

FESTIVALHART

BLVRD Theater

In het BLVRD Theater tent wordt in de middag theater en dans voor jonge kinderen geprogrammeerd en in de avond (muziek)theater (60-75 minuten) voor een groot publiek (250 personen). 

Tentjesvoorstellingen en installaties

In het Festivalhart programmeren we kleinere theater-, dans-, muziek- en muziektheatervoorstellingen die meerdere keren per dag gespeeld kunnen worden. Het werk staat in tentjes of andere kleinere ruimtes, publiekscapaciteit 1 tot 80 personen. Een visie op de buitenkant van de speellocatie is een pré.

PLEINPODIUM

We presenteren hoogwaardig straattheater uit alle windstreken. 

Theaterfestival Boulevard bedankt: