Over Boulevard
Archief

Vacature (Online) Marketeer

Ben of ken jij onze nieuwe collega?

Theaterfestival Boulevard is een toonaangevend podiumkunstenfestival in en om de stad ’s-Hertogenbosch. Het festival presenteert de state of the art van het Nederlandse podiumkunstaanbod - theater, dans, muziektheater, performance, muziek en meer - in een internationale context. Boulevard ontvangt daarbij een breed en divers publiek van gemiddeld 140.000 bezoekers en verkoopt circa 60.000 kaarten. De organisatie bouwt met vele regionale en (inter)nationale partners aan de totstandkoming van het levendig elfdaags festival.

04 maart 2020

Stichting Theaterfestival Boulevard ’s-Hertogenbosch zoekt per 1 mei 2020 voor een half jaar een:


(Online) Marketeer


24u p/w

Ben jij die ervaren hands-on (online) marketeer op zoek naar een afwisselende baan? Kun je boodschap en vorm goed afstemmen op de behoefte van de doelgroep? Ga je graag op zoek naar de optimale manier om te communiceren via diverse online en offline kanalen?


Profiel
Je vindt het leuk om zowel strategische als praktische werkzaamheden uit te voeren. Deze werkzaamheden bestaan onder andere uit het bedenken en uitwerken van marketingcommunicatieplannen en het schrijven van online content voor website, social media, nieuwsbrieven en persberichten. Je analyseeert de (online) resultaten, signaleert ontwikkelingen en kansen in de markt en zet deze om in doelgerichte (digitale) marketingacties en -campagnes. Je bewaakt hierbij planningen en budgetten en verrijkt diverse databases. Je vertelt samen met de content redactie doorlopend ons verhaal en maakt Theaterfestival Boulevard op innovatieve wijze zichtbaar in de stad en (ver) daarbuiten.

Door de piek in de werkzaamheden groeit de afdeling richting het festival van drie naar circa acht personen. Daar komen tijdens het festival nog eens vele vrijwilligers bij. Jouw tijdsinzet kan eveneens fluctueren, met een stijging van het aantal uren richting het festival. Gemiddeld behelst de functie 24 uur per week over een periode van 6 maanden (1 mei – 1 november). Je rapporteert aan het Hoofd Marketing & Communicatie.


Wat verwachten wij van jou?

 • Je hebt een MBO+ / HBO werk- en denkniveau

 • Je hebt drie tot vijf jaar ervaring in een vergelijkbare functie

 • Je hebt ervaring met online marketing: CMS-applicaties, Google Analytics, Mailchimp, social media, SEO, Adwords (ervaring met Adobe InDesign en Photoshop is een pré)

 • Je hebt een uitstekende schrijfvaardigheid

 • Je hebt affiniteit met de culturele sector

 • Je bent resultaatgericht, flexibel, assertief, proactief

 • Je hebt samenwerkend vermogen en kunt goed plannen en organiseren

Wij bieden

 • Een tijdelijk dienstverband bij een toonaangevend internationaal podiumkunstenfestival

 • Een dynamische, creatieve werkomgeving

 • Een enthousiast en professioneel team

 • Een werkplek in een prachtig pand in het centrum van ‘s-Hertogenbosch

Deze functie is ingeschaald in de cao Nederlandse podia - schaal 6, met een halfjaar-contract van 1 mei tot 1 november 2020 (mogelijk is na deze periode een verlenging bespreekbaar).

Informatie
Voor meer informatie over de functie kun je terecht bij Nancy Krijnen, Hoofd Marketing & Communicatie, nancy@festivalboulevard.nl, 073 612 4505.

Solliciteren en selectieprocedure
Wanneer deze functie je aanspreekt, mail dan jouw motivatiebrief met cv uiterlijk maandag 30 maart 2020 naar vacatures@festivalboulevard.nl. De eerste gespreksronde zal, hoe het er nu voorstaat, plaatsvinden in de week van 6 april.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature (Online) Marketeer
Theaterfestival Boulevard bedankt: