Over Boulevard
Archief

La Vuelta Hollanda komt langs Theaterfestival Boulevard in 2020!

Startdata Vuelta Hollanda 2020 bekend

‘s-Hertogenbosch op zaterdag 15 augustus 2020 gastheer Vuelta!
De internationale Spaanse wielerkoers La Vuelta gaat in 2020 in Nederland van start door de provincies Utrecht en Brabant. De Vuelta start op vrijdag 14 augustus in Utrecht, en op zaterdag 15 augustus is de ploegentijdrit in de stad ‘s-Hertogenbosch, in het laatste weekend van ons festival. Dat gaan we eens groots vieren.
 

18 juni 2019

'De Ronde van Spanje doorkruist in 2020 liefst 34 Nederlandse gemeenten in drie dagen. De organisatie is in handen van de steden Utrecht, Breda en ‘s-Hertogenbosch en de provincies Utrecht en Noord-Brabant. Wethouder Huib van Olden is blij met het gekozen weekend. “In ‘s-Hertogenbosch praten we over het afsluitende weekend van het internationale Theaterfestival Boulevard. Directeur Viktorien van Hulst heeft mij laten weten zeer enthousiast te zijn om haar programmering aan te laten sluiten op dit internationale topsportevent en op de Spaanse sfeer die wij dat weekend willen creëren.”
 
Veilig, bereikbaar en feest
De organisatie in ‘s-Hertogenbosch is al volop bezig met de Vuelta 2020. Wethouder Huib van Olden: “We leggen accent op een veilige start in een bereikbare binnenstad, op een mooi programma in aanloop naar de Vuelta én vanzelfsprekend in het Vuelta-weekend zelf. Nu de datum bekend is, gaan we de conceptroute die door de binnenstad loopt eerst beoordelen aan de hand van (reguliere) activiteiten. Waar noodzakelijk gaan we in gesprek met belanghebbende organisaties. Ik verwacht na het zomerreces met de route van de tweede etappe in onze gemeente naar buiten te komen.”' 

Meer info

La Vuelta Hollanda komt langs Theaterfestival Boulevard in 2020!
Theaterfestival Boulevard bedankt: