Over Boulevard
Archief

Blazers gezocht

Speel mee in de voorstelling Seeking Unicorns

Speel jij een blaasinstrument? Professioneel, ervaren of beginnend? Ben je ouder dan 8 jaar en iets jonger dan 110? Dan is deze oproep misschien iets voor jou!

13 juni 2019

Voor de performance Seeking Unicorns van Chiara Bersani zoeken we blazers.
Chiara Bersani is een Italiaanse actrice / performer die dit jaar te zien is bij Theaterfestival Boulevard met haar nieuwe en indrukwekkende performance Seeking Unicorns!

Hierin kruipt Bersani, die aan een milde vorm van brozebottenziekte lijdt, in de huid van de eenhoorn. In Seeking Unicorns kantelt ze onze blik: onze opvattingen over dans, schoonheid en erotiek liggen achter onze eigen ogen besloten – niet in haar. 


En nu kom jij in beeld!
Aan het eind van de performance bespeelt Chiara een trompet als roep naar andere eenhoorns. Op dit moment komen er andere blazers op en beginnen op hun eigen instrumenten te bespelen als reactie op de trompet. En wie weet ben jij één van hen!

Praktisch
De voorstelling speelt op 8, 9 en 10 augustus, alle dagen om 17.00u. Er is 1 repetitiemoment op 8 augustus, tijdstip n.t.b. en zal anderhalf uur duren. Verder vragen we je om alle speeldagen beschikbaar te zijn en steeds 30 min. voor aanvang van de voorstelling aanwezig te zijn.

Na afloop van de voorstelling kun je dineren in de backstage van het festival in Theater aan de Parade en met je artiestenpas gebruik maken van de 5-minutenregeling, dat wil zeggen; wanneer een voorstelling niet uitverkocht is kan je gratis plaatsnemen op de tribune. Je bent zeer welkom op het artiesten en medewerkersfeest en we sluiten gezamenlijk het festival af op zondag 11 augustus om 23.00u op het Pleinpodium.
 

Reageer!
Lijkt jou het leuk om een van de muzikanten te zijn? Of ken jij iemand die dat leuk zou vinden? Stuur een berichtje met jouw gegevens en het instrument dat je speelt naar robin@festivalboulevard.nl.

Blazers gezocht
Theaterfestival Boulevard bedankt: