Over Boulevard
Archief

Entreeprijs 2017

Ook dit jaar is hij weer te winnen, en is er veel nieuw talent te ontdekken, in de Muzerije!

De Fontys Entreeprijs biedt daar net afgestudeerde studenten de kans hun talenten aan de dag te leggen… en ze branden van enthousiasme! Elke dag van Theaterfestival Boulevard is er de mogelijkheid de jonge talentvolle kunstvakdocenten en uitvoerend kunstenaars te bekijken. Ook dit jaar is het programma weer uitermate divers: van circus tot conservatorium. Kom langs bij de Muzerije en kijk dagelijks mee met de frisse ogen van de netafgestudeerde studenten van Fontys Hogeschool voor de Kunsten.

01 augustus 2017

De Entreeprijs blijkt een positieve invloed te hebben op de ontwikkeling en de ambities van het jonge talent. Tijdens Theaterfestival Boulevard 2016 won Nienke Nillesen de Fontys Entreeprijs, waarna ze onder artistieke en productionele begeleiding nogmaals aan voorstelling werkte. Nu is haar voorstelling “Masai” uitgegroeid tot een programmaonderdeel in 2017. Op deze manier draagt de Entreeprijs een steentje bij aan het culturele klimaat in Noord-Brabant.

Op zondag 13 augustus vindt om 14:00 uur de prijsuitreiking plaats. Iedereen is van harte welkom om de nieuwelingen in de culturele sector welkom te heten.

Een vakkundige jury o.l.v. Jur van der Lecq (juryvoorzitter, sector-leider Theater bij Fontys Hogeschool voor de Kunsten) en Herma Tuunter (juryvoorzitter, sector-leider Dans bij Fontys Hogeschool voor de Kunsten); Anneke van der Linden (programmeur De NWE Vorst en Theaters Tilburg), Jackie Smeets (Talentmakelaar Via Zuid), Lucas Kastelijn (beeldend kunstenaar), Nicoline Soeter (componiste en programmeur Toonzaal), Marc Eysink Smeets (directeur Festival Circolo) en Wim Selles (componist en muziekproducer) beoordelen deze producties tijdens het festival.

Entreeprijs 2017
Entreeprijs 2017
Theaterfestival Boulevard bedankt: