Over Boulevard
Archief

Ook millenials welkom op Theaterfestival Boulevard!

Hier een aantal uitgelichte programma's voor youngsters, hipsters, millenials, de internet-generatie, maar ook voor hippe oldies/oude hippies

Ook dit jaar hebben we voorstellingen voor elke generatie. Vind je millenial een scheldwoord? Wij niet hoor. Hieronder zie je wat we hebben geselecteerd voor jouw generatie. Voel je vooral vrij verder te kijken, we hebben namelijk licht hilarisch en zwaar serieus theater - en alles daartussenin: voor ieder wat wils.

25 juli 2017

4&5 aug. Sachli Golamalizad (Not) My Paradise
In [Not] My Paradise reist de Vlaamse theatermaker Sachli Gholamalizad [Anzali, 1982] naar Iran, waar ze geboren is. Ze voelt haar ooms aan de tand, die glunderend over Sachli’s opa vertellen. Hij had een nachtclub waar diva’s dansten in dampen van alcohol. Naast voormalige clubbezoekers interviewt Sachli ook haar oma en een achterdochtige tante. Oude verhalen, over liefde, moord en bloedverwantschap gaan weer ademen.
Meer info

5 aug. Lucas de Waard - De Waard & Zijn Gasten XL
Met zijn literaire revue De Waard en zijn Gasten XL liet Lucas een bomvol Boulevard Theater in 2016 naar en improvisaties en inkt ruiken. In sneltreinvaart brachten de beste schrijvers en muzikanten van Nederland voordrachten, korte interviews en muziek. Gelet op dat succes krijgt dit live literatuurprogramma een XL-uitvoering. Gasten dit jaar zijn o.a.  Roos van Rijswijk, Jan Beuving, Daan Windhorst, Iris Penning.
Meer info

9 t/m 12 aug. De Hotshop / Cooler dan de Warme Winkel - Indiaan
In deze theatrale ode aan tribal living trekken een groep dampende twintigers van De Hotshop zich terug in een lapje natuur. Daar zoeken ze naar zin. In ritmes en rooksignalen, in schors en scheppingsverhalen. Ze scannen hun geweten en vurigste verlangens. Een nieuwe stam wordt geboren dankzij De Hotshop, het coole filiaal van De Warme Winkel dat indiaantje op hoog niveau speelt.
Meer info

9 t/m 12 aug. Wunderbaum - Superleuk, maar voortaan zonder mij
De Wunderbaum acteurs voegen aan het essay over onze zelfvernietigende prestatie- en amusementscultuur op cruiseschepen van David Foster Wallace, hun eigen ervaringen als Cruise entertainers toe. Speciaal voor deze voorstelling ging Wunderbaum een week lang aan boord van het mega cruise schip AIDA PRIMA. Op dit schip, dat iedere donderdag aanmeert in Rotterdam, verzorgde de acteursgroep een keihard cabaret programma.
Meer info

11&12 aug. Theatre National - Black Clouds
In Black Clouds verkennen twee Vlaamse en twee Senegalese acteurs de schurende relaties tussen Noord en Zuid, Big Brother en individu, mannelijke liefdesdealers en vrouwelijke hunkeraar. Een groots duister, theatraal cybercrime spektakel. Na 1993 geboren, en dus van de 'internet-generatie'? Dan krijg je flinke korting!
Meer info

Ook millenials welkom op Theaterfestival Boulevard!
Ook millenials welkom op Theaterfestival Boulevard!
Ook millenials welkom op Theaterfestival Boulevard!
Ook millenials welkom op Theaterfestival Boulevard!
Theaterfestival Boulevard bedankt: