Over Boulevard
Archief

Speel mee!

We zoeken nog figuranten en mee makers

Altijd al graag op het podium willen staan bij een voorstelling van een professioneel gezelschap? Dat kan bij Theaterfestival Boulevard bijna ieder jaar wel. Ook voor Boulevard 2017 zijn spelers nodig voor maar liefst drie producties!
 

30 juni 2017

Voetbalsupporters gezocht voor openluchtspektakel!
In de magistrale voorstelling La Partida van Compagnie Vero Cendoya winnen vijf voetballers, vijf dansers en een scheidsrechter de harten van het publiek. Het wedstrijdspektakel vindt plaats in het Beatrixpark aan de Kruiskampsingel op West.
Voor de twee teams van ‘de wedstrijd’ is een groep met supporters tussen 8 en 99 jaar oud (20 tot 30 mensen) nodig. Tijdens een korte workshop/repetitie door de choreograaf van het stuk Vero Cendoya, word je klaargestoomd tot volleert supporter en vervul je een onvergetelijke rol tijdens de voorstellingen. Zo leer je onder andere het volkslied van jouw team, trucjes om samen de scheidsrechter te bespelen en manieren om jouw team toe te juichen.
 
De workshop/repetitie (in het Beatrixpark) vindt plaats op zaterdag 12 augustus, van 9.00 – 11.30 uur. De voorstellingen zijn op zaterdag 12 en zondag 13 augustus van 16.00 – 17.00 uur.


Maak bijzondere ontmoetingen mogelijk
Festivalbezoekers verrassen en een toffe ervaring geven? Dat kan als figurant bij Inter-view, een installatie van kunstenaar Benjamin Vandewalle. Deze installatie is van 3-13 augustus zes keer per dag, tussen 13.30 tot 21.00 uur te zien. 
Voor alle 11 speeldagen worden er enthousiaste figuranten gezocht die willen bijdragen aan deze bijzondere productie en zeldzame ontmoeting. Als figurant werk je zowel vóór als achter de ‘schermen’ van de installatie. Goed om te weten: de installaties zijn comfortabel en voorzien van airconditioning en frisse lucht.
Figuranten mogen van alle leeftijden zijn, komen het liefst uit (de omgeving van) ’s-Hertogenbosch, en zijn minimaal 4 dagen, 4 uur per dag beschikbaar. Om jouw deelname tot een succes te maken organiseert, het gezelschap twee workshops voorafgaand aan het festival, op 1 en 2 augustus van 18.30 tot 21.30 uur.


Rol van je leven: bewusteloze man
De Omstanders is een tragikomische voorstelling over ramptoerisme. En vertelt het verhaal over drie mensen die elkaar ontmoeten op een onbestemde plek. Zij hebben het onder meer over een man die daar op de grond ligt. Zo te zien bewusteloos. Ademt ie nog wel?! Wat is er gebeurd?
Boulevard zoekt mensen voor de rol van de bewusteloze man! Het profiel: man, jong, tussen de 30 en 50 jaar oud, echte Hollandse ‘John Doe’. Als figurant moet je tijdens de voorstelling 30 minuten ‘stil’ liggen, op twee bewegingen na. De rol is simpel, maar vereist fysieke lenigheid. Je bent beschikbaar voor minimaal vier voorstellingen.
 
De Omstanders speelt tussen 3 en 13 augustus, met uitzondering van 8 augustus. Tussen 15.00 en 23.30 uur wordt de voorstelling 4 tot 5 keer uitgevoerd. De repetitie is op 2 augustus.
 
Heb je interesse in één van de figurantenrollen, dan horen graag jouw motivatie! Meld je aan o.v.v. project, naam en beschikbaarheid (welke dagen) bij Muriel Giesberts:
muriel@festivalboulevard.nl. Figuranten ontvangen geen vergoeding. 
 
Als er figuranten rollen bij Boulevard vacant zijn, staan ze hier.

Speel mee!
Speel mee!
Theaterfestival Boulevard bedankt: