Over Boulevard
Archief

Noord-Brabant naar een hoger PLAN met steun FPK

Brabantse netwerkstructuur voor talentontwikkeling PLAN ontvangt landelijke ondersteuning

PLAN, het initiatief waarin wij met 9 partners in Noord-Brabant samen werken aan talentontwikkeling, mag rekenen op financiële steun van het Fonds Podiumkunsten. Tijdens Boulevard kun je kijken naar werk van Wild Vlees, Katja Heitmann, Sabine Molenaar en Michiel Deprez die door PLAN ondersteund worden.

15 juni 2017

Fonds Podiumkunsten stelt €225.000 per jaar (2017-2018) beschikbaar voor verhoging van de kwaliteit, duurzaamheid en het publiek van PLAN, de ambitieuze Brabantse netwerkstructuur voor talentontwikkeling. PLAN functioneerde de afgelopen jaren met provinciale ondersteuning en wordt nu ook landelijk gehonoreerd.

De adviescommissie van Fonds Podiumkunsten adviseert zeer positief over de recente Brabantse aanvraag voor landelijke ondersteuning.

“De commissie vindt dat PLAN er, met deze aanvraag en haar lopende activiteiten, in slaagt haar ambitie waar te maken om een voorbeeld te zijn voor de rest van Nederland op het gebied van talentontwikkeling in de podiumkunsten door bestaande instellingen.”

 

Meer lees je hier:

http://plan-brabant.nl/2017/06/14/meer-mogelijkheden-nieuwe-makers-dans-theater-en-circus-noord-brabant/

Noord-Brabant naar een hoger PLAN met steun FPK
Theaterfestival Boulevard bedankt: