Over Boulevard
Archief

Provinciaal advies inzake cultuur

Boulevard als beste beoordeeld

Begin november publiceerde de provincie Noord-Brabant zijn adviezen over het culturele veld in de provincie. Theaterfestival Boulevard werd daar als beste beoordeeld van álle culturele instellingen en initiatieven in Noord-Brabant.

@festivalboulevard 11 november 2016

“De Adviescommissie beoordeelt de bijdrage aan de Brabantse culturele sector als uitstekend. Gezien de schaalgrootte, de impact en de samenwerking met alle Brabantse partijen die ertoe doen was, is en blijft Boulevard een vlaggenschip van het Brabantse culturele veld.”

“De Adviescommissie beoordeelt de artistiek inhoudelijke visie en keuzes als uitstekend. De kwaliteit van voorstellingen op Boulevard blijft hoog in alle opzichten. Theaterfestival Boulevard verbindt op een laagdrempelige manier hoogwaardige, eigentijdse podiumkunsten van gezelschappen en makers met bewezen kwaliteit aan werk van een nieuwe generatie theatermakers uit binnen- en buitenland.” (NB voor het hele advies, klik hier).

Dit is na het eveneens positieve advies van het landelijke Fonds Podiumkunsten in augustus een prachtige bevestiging van ons werk! En het stimuleert ons de komende jaren om met onverminderde energie de mooiste producties uit binnen- en buitenland te blijven samenbrengen voor ons publiek.

Provinciaal advies inzake cultuur
Provinciaal advies inzake cultuur
Theaterfestival Boulevard bedankt: