Over Boulevard
Archief

Stagevacatures

We zoeken versterking op verschillende afdelingen.

Altijd al eens willen ervaren hoe het is om voor een groot festival te werken? Grijp je kans; wij hebben op dit moment meerdere stagevacatures.

Meewerkstage marketing & communicatie (4 dagen per week, mrt t/m aug 2017)
- Stage programmering Josephkwartier (min. 2 dagen per week, feb t/m augustus 2017)
- Stage creatieve productie (3 dagen per week, feb t/m augustus 2017)

@festivalboulevard 21 oktober 2016

Meewerkstage marketing & communicatie (4 dagen per week, mrt t/m aug 2017)
Theaterfestival Boulevard bereikt jaarlijks een breed en divers publiek en beleeft in 2017 zijn 33e editie. Het festival toont sinds jaar en dag de (inter)nationale theatertop naast de nieuwste generatie makers en bewijst dat hoge kwaliteit en een groot publiek - 135.000 bezoekers - goed samen kunnen gaan.

Omschrijving
Als stagiair(e) op de afdeling marketing & communicatie neem je volop deel aan het ten uitvoer brengen van de marketingstrategie. Enkele taken zijn: het onderhouden van de website en sociale media, contact met doelgroepen en gezelschappen onderhouden, (mede) maken van flyers en programmakranten, bedenken en uitvoeren van specifieke marketingacties.

Wie zoeken wij?
Je studeert aan een HBO-opleiding (3e of 4e jaar), hebt affiniteit met kunst en cultuur, bent klantgerichtheid, kunt snel en nauwkeurig werken en bent natuurlijk enthousiast.

Wat bieden wij?
Een leuke en leerzame stage binnen de organisatie van een van de grootste zomer theaterfestivals van Nederland, waar hard gewerkt wordt aan een verdere ontwikkeling en positionering. De stage is inhoudelijk en uitvoerend, en in overleg ook te combineren met een klein onderzoek. We voorzien in een stagevergoeding van 150,00 euro per maand. 

Solliciteren
Stuur je cv en motivatiebrief per mail naar cathelijne@festivalboulevard.nl o.v.v. Meewerkstage marketing & communicatie. Reageren kan tot 1 december 2016.

 

Stage programmering Josephkwartier (min. 2 dagen per week, feb t/m augustus 2017)
Het Josephkwartier is een nog jonge locatie van het festival, met een eigen sfeer. Het bestaat uit vier zalen en twee binnentuinen, waarin de ontmoeting tussen de makers en het publiek centraal staat. Het Josephkwartier nodigt publiek uit in dagelijkse programma’s (o.a. De Gids en de Nachtsessie) en ateliers waarin zij kunnen reageren op werk in ontwikkeling. Daarnaast wordt er uitdagend werk getoond van gevestigde en nieuwe makers als Lotte van den Berg, Benjamin Verdonck, Katja Heitmann en Wild Vlees. 

Omschrijving
Meedenken over de invulling van de programmering, het uitwerken van programmeringslijnen, de redactie en productie van verschillende programma´s en het uitvoeren van programma-productionele taken als contact onderhouden met makers/ gezelschappen en het bijhouden van de planning. Alhoewel je nauw samenwerkt met de programmeur van het Josephkwartier, overleg je regelmatig in een groter team met productie, vormgeving en marketing.  

Wie zoeken wij?
Een WO/HBO student(e) die met regelmaat theater kijkt en daarop reflecteert. Je bent secuur, flexibel, initiatiefrijk en durft verantwoordelijkheid te nemen en te dragen. Iemand die in heldere structuren werkt, die inhoudelijk prikkelend kan denken en wil leren hoe programma- ideeën ontwikkeld worden en in de praktijk van een festival geconcretiseerd kunnen worden. Enige organisatorische of productionele ervaring is een pré. 

Wat bieden wij?
Creatieve en dynamische werkplek waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en zelfstandige opdrachten in een professionele context en begeleiding. Daarbij geeft het festival door de vele artiesten en gezelschappen en het grote aantal samenwerkingspartners een stevige kennismaking met de Europese beroepspraktijk. We voorzien in een stagevergoeding van 150,00 euro per maand. 

Solliciteren
Stuur je cv en motivatiebrief per mail naar nina@festivalboulevard.nl o.v.v. Stage Josephkwartier. Reageren kan tot 1 december 2016.

 

Stage creatieve productie (3 dagen per week, feb t/m augustus 2017)
Ter versterking van het team van Theaterfestival Boulevard zoeken wij een stagiair(e) creatieve productie voor de afdeling programma/productie. Denk aan het uitvoeren van productionele taken, het archiveren van programma aanbod, het maken van planningen, contact onderhouden met gezelschappen, zoeken en vastleggen van diverse locaties t.b.v. locatievoorstellingen. 

Wie zoeken wij?
Een nauwkeurige WO/HBO student(e) met gezond verstand en affiniteit met theater. Je bent secuur, flexibel, ondernemend en durft verantwoordelijkheid te nemen. Iemand die in heldere structuren werkt, die inhoudelijk prikkelend kan denken en de productionele en inhoudelijke kanten van de culturele sector wil leren kennen. Je schuwt het initiatief niet en vindt het leuk om actief mee te denken over het verbeteren van processen. 

Wat bieden wij?
Creatieve en dynamische werkplek waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en voor het zelfstandig uitvoeren van opdrachten binnen een professionele context. Daarbij geeft het festival door de vele artiesten en gezelschappen en het grote aantal samenwerkingspartners een stevige kennismaking met de Europese beroepspraktijk. We voorzien in een stagevergoeding van 150,00 euro per maand. 

Solliciteren
Stuur je cv en motivatiebrief per mail naar tessa@festivalboulevard.nl o.v.v. Stage creatieve productie. Reageren kan tot 1 december 2016.

Stagevacatures
Theaterfestival Boulevard bedankt: