Over Boulevard
Archief

Vandaag op Boulevard: het paradijs...

Brabants Dagblad geeft tips voor zondag 7 augustus

Zondag 7 aug: Wat kun je vandaag het beste zien op Theaterfestival Boulevard? Waar moet je toch met je schattige kinderen heen? En is er ook nog iets gratis? Vandaag onder andere te beleven:

Bart Gorink 07 augustus 2016

Foto van de dag (omslagfoto)
Op een desolate landtong het parardijs bouwen, om het vervolgens weer te laten ontsporen. Gebaseerd op De Tuin der Lusten staat Piknik Horrifik op het programma.

Op naar vandaag, wat te zien?
Na de kernramp van Tsjernobyl verandert het dorpje Zvizdal in een spookdorp. In de Kaaihallen op de Tramkade is het verhaal van Pétro en Nadia, beiden de 80 jaar ver voorbij, te zien. Ze leven nog in het dorp, in een zelfverkozen eenzaamheid. Zonder stromend water, elektriciteit, telefoon of post. Verder staat Nienke Lohuis zondag nog in de kapel van het Gasthuiskwartier met haar voorstelling 'Ik kan wel honderd worden als ik voor die tijd niet dood ga' (uitverkocht). 

Wat te doen met kinderen?
De voorstelling Verfie staat in het BLVRD Theater op het plein. En bekijk ook de tentjes op het plein eens met de kids. Wat te denken van soepmonsters? Of de knusse mini-bios?

Is er nog iets gratis?
Niet gratis, wel goedkoop is de installatie 'Guilty Landscapes' van Dries Verhoeven (2,50 euro). Kort en indrukwekkend. Theatermakers musiceren verder nog op de late avond in het Josephkwartier. Gratis te bezoeken.

Het weer!
Valt het tegen? Nou nee, Geen regen, niet koud. Voor de strandgangers misschien teleurstellend, maar het is heerlijk voor een dagje Boulevard!

Vandaag op Boulevard: het paradijs...
Vandaag op Boulevard: het paradijs...
Vandaag op Boulevard: het paradijs...
Theaterfestival Boulevard bedankt: