Over Boulevard
Archief

Workshop voor honden en bazen

Boulevard beleven met jouw trouwe viervoeter.

Theatermaakster Ariadna Rubio Lleó gaat dit jaar samen met echte (stads)honden, een hondenpsycholoog en een drietal spelers een voorstelling maken. Ter voorbereiding geeft ze een aantal workshops in verschillende steden, zo ook tijdens Festival Boulevard.

festivalboulevard 14 juni 2016

Ariadna is op zoek naar 8 Bossche hondenbazen, die het leuk vinden om samen met hun hond aan een tweedaagse workshop deel te nemen. Alle honden zijn welkom! Dus breng je chihuahua, schnauzer, Engelse bulldog, fox terriër, Friese Stabij of mopshond mee! Jouw hond hoeft geen speciale trucjes te kunnen. Wel belangrijk is dat hij tussen 1 en 9 jaar oud en gesocialiseerd is.

Aan de hand van eenvoudige opdrachten werkt Ariadna aan een onderzoek. Ze zal samen met jou en je hond aan een aantal basisprincipes werken. Ook zullen er een aantal choreografische elementen beoefend/uitgeprobeerd worden.

Ariadna Rubio Lleó is een Duits, Argentijns, Spaanse heatermaakster en choreografe. Zij is gefascineerd door de energie die ons drijft binnen onze zelfverzonnen regels. Eerder heeft zij twee projecten met line dansers en judoka-meisjes gewerkt en nu is zij geïnteresseerd in de menselijke en dierlijke verbondenheid. Verder is zij één van de zes leden van Theatercollectief Schwalbe. Schwalbe toont hun voorstellingen in zowel binnen-en buitenland en maakt furore met zijn extreem fysieke en radicale voorstellingen.

Workshop voor honden en bazen
Workshop voor honden en bazen
Workshop voor honden en bazen

WAAR & WANNEER

Pand 18, Josephstraat 18, 's-Hertogenbosch
De tweedaagse workshop vindt plaats op zondag 7 en maandag 8 augustus om 13.00 uur en zal per dag ongeveer 180 minuten duren.
 

AANMELDEN

Deelname is gratis, maar aanmelden is verplicht. Geïnteresseerd? Geef je naam, adres, telefoonnummer en leeftijd op. Verder ontvangen wij graag meer informatie over jouw hond: de leeftijd, ras/type, beknopte karakteromschrijving en een foto van jou + hond. Aanmelden via joost@festivalboulevard.nl graag voor 18 juli. Na aanmelding ontvang je meer informatie.

Theaterfestival Boulevard bedankt: