Over Boulevard
Archief

Vriendenavond 2016

Word snel vriend en geniet van dit bijzondere avondje.

De jaarlijkse Vriendenavond staat weer voor de deur: op zondag 19 juni komen we samen in de Verkadefabriek voor zalige spijzen en smakelijke optredens.

@festivalboulevard 27 mei 2016

Vrienden van het festival genieten van een aantal voordelen. Zo worden zij als eerste op de hoogte gebracht van het programma, krijgen zij het centimerdikke programmaboek al eerste en mogen zij eerder dan anderen kaarten gaan bestellen.

Dit jaar lichten wij ons programma toe tijdens een bijzondere bijeenkomst op 19 juni. Tussen 17.00 en 19.00 uur komen we samen in de Verkadefabriek. Daar vinden fijne voorproefjes plaats van voorstellingen die dit jaar tijdens Boulevard te zien zullen zijn. Een tipje van de sluier: dansgezelschap T.r.a.s.h., Lisah maakt Roezemoes, het Vlaamse BERLIN, Alexandra Broeder en Theater Artemis geven acte de presence. 

Als vriend heb je dus - zoals dat hoort - in alles de primeur. Als je nú vriend van het festival wordt, ben je ook uitgenodigd voor de Vriendenavond. Aanmelden kan gewoon online via deze pagina op de website.

Vriendenavond 2016
Vriendenavond 2016
Vriendenavond 2016
Theaterfestival Boulevard bedankt: