Over Boulevard
Archief

Nieuwe voorzitter Boulevard en Bosse Nova

Mieke Geeraedts benoemd

Het bestuur van Stichting Bosse Nova en Stichting Theaterfestival Boulevard ‘s-Hertogenbosch is verheugd te melden dat Mieke Geeraedts per 10 mei 2016 is benoemd tot voorzitter van beide stichtingen. Mieke Geeraedts volgt Jaco Reijrink op die deze rol doortastend vervulde vanaf 2008.

Untitled-1

“Ik kijk ernaar uit de komende jaren mijn bijdrage te leveren aan de activiteiten van Bosse Nova en Theaterfestival Boulevard. De combinatie van hoogwaardige artistieke prestaties en een uitstraling naar een groot publiek is prikkelend. Ik verheug me op de samenwerking met het ondernemende team om ’s-Hertogenbosch ieder jaar in augustus kunst-hoofdstad van Nederland te laten zijn.”

Untitled-1
@festivalboulevard 13 mei 2016

Mieke Geeraedts is advocaat en maat in de advocatenmaatschap Geeraedts Van Den Dungen in ’s-Hertogenbosch. Ze vervulde diverse cultureel/maatschappelijke functies, op dit moment is ze actief als ambassadeur voor Stichting Buitengewoon, voorzitter Grote Prijs van Brabant en bestuurder van Steunberen Sint Jan. Vanaf 2003 was ze lid van de VVD fractie in Provinciale Staten van Noord-Brabant, van 2007- 2015 fractievoorzitter.

Het bestuur van Stichting Bosse Nova en Stichting Theaterfestival Boulevard bestaat vanaf heden uit: Clemens Bolhaar, Ans Buys, Mieke Geeraedts (voorzitter), Georges de Méris (penningmeester), Theo Verbruggen en Ap de Vries.

Nieuwe voorzitter Boulevard en Bosse Nova
Theaterfestival Boulevard bedankt: