Over Boulevard
Archief

Meedenkers gezocht

Over het thema 'toegankelijkheid'

Vandaag in de krant: wij gaan dit jaar werk maken van toegankelijkheid! Boulevard is er voor iedereen ongeacht leeftijd, achtergrond, dikte van zijn portemonnee of beperking. We willen zoveel mogelijk drempels slechten. Over die letterlijke drempels en over andersoortige belemmeringen voor mensen met een visuele, auditieve of fysieke beperking willen we het graag met ervaringsdeskundigen hebben.

13 april 2016

We zoeken mensen die met ons naar de plannen willen kijken die er nu liggen. Die vanuit hun expertise en ervaring aanvullingen doen, voorkeuren uitspreken, ons wijzen op inconsequenties of onvolkomenheden.

Dit alles om in augustus het theaterbezoek voor zoveel mogelijk gasten zo optimaal mogelijk te kunnen laten zijn. Denk aan communicatie, specifieke plekken in de zaal, script-toezending vooraf,  inzet van  doventolk en audiodescriptie, etc.

Wie kan en wil ons helpen? Op 6 mei om 18.00 uur nodigen we je uit voor soep en een goed gesprek! Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar: toegankelijkheid@festivalboulevard.nl

Meedenkers gezocht
Meedenkers gezocht
Meedenkers gezocht
Theaterfestival Boulevard bedankt: