Over Boulevard
Archief

Openluchttheater op de Citadel

Half juli tot eind augustus een twintigtal concerten en voorstellingen

Van half juli tot eind augustus kan het Bossche publiek in de openlucht genieten van een twintigtal concerten en voorstellingen. Op de Citadel verrijst een theater met 140 zitplaatsen. Het theater is een initiatief van de organisatie van ‘Afzender Boulevard’, in samenwerking met De Bossche Zomer.

Waar we ons nog maar twee maanden geleden afvroegen of we ons publiek wel iets konden bieden deze zomer, hebben we nu niet alleen op verschillende locaties kleinschalig theater, maar bouwen we ook een mooi openluchttheater in ’s-Hertogenbosch. In een historische omgeving staan prachtige makers en artiesten, zij kunnen niet wachten om op dit podium te staan,” aldus Viktorien van Hulst, directeur.

Er zijn kaarten te koop voor Sven Ratzke (met zes gastoptredens), Nina de la Parra, Anoek Nuyens, Michelle David, Karin Bloemen en Meral Polat. Maar ook voor een kinderpopconcert met Jelle Amersfoort. En in het kader van de herdenking van de Japanse capitulatie in Nederlands-Indië 75 jaar geleden, staan de Indië Monologen en een concert van Boi Akih geprogrammeerd. De komende weken worden nog nieuwe titels, ook van andere culturele partners, aangekondigd.

"Voor een aantal activiteiten is de verkoop een week geleden gestart en een paar avonden zijn zelfs al uitverkocht. Het publiek is blijkbaar net zo hongerig!

 

Kaartverkoop

Kaarten zijn online te koop. De komende weken zal het aanbod in fasen beschikbaar komen.

10 juli 2020
Openluchttheater op de Citadel
Openluchttheater op de Citadel
Openluchttheater op de Citadel
Openluchttheater op de Citadel
Theaterfestival Boulevard bedankt: