Over Boulevard
Archief

Theatrale talkshow in jouw tuin, clubhuis of kantine

Zomaargasten – De 100% BN’er-vrije talkshow – laat zich uitnodigen door Bosschenaren

Onder de noemer Afzender Boulevard programmeert Theaterfestival Boulevard op verschillende plekken in de stad. In sommige gevallen besluiten de inwoners van ’s-Hertogenbosch zelf waar een voorstelling komt te staan! Zomaargasten – De 100% BN’er-vrije talkshow – laat zich uitnodigen door de Bosschenaren zelf.

02 juli 2020

Elf dagen lang – tussen 6 en 16 augustus – strijkt Zomaargasten, het monumentje voor de gewone mens, neer op plekken in de stad waar bijzondere mensen wonen met even zo bijzondere verhalen. Ze komen op verzoek langs bij Bosschenaren thuis, op straat of in het park, in buurthuizen, hofjes, bij verenigingen en sportclubs, of waar maar bijzondere mensen samen kunnen komen. Tijdens een show van een klein uur interviewen Patrick Nederkoorn en Oscar Kocken bijzondere mensen met bijzondere verhalen. Onbekende mensen met bekende gezichten (van straat, de supermarkt, het veld) krijgen het podium en vertellen hun levensverhaal, hun inzichten, waar ze op hopen en waar ze gelukkig van worden.

Oproep
Ook een theatrale talkshow in jouw tuin, favoriete buurthuis of kantine van de sportclub? Nodig Patrick Nederkoorn en Oscar Kocken uit! En heeft u zelf geen grote ruimte, dan zetten wij een grote tent ergens voor uw deur.

Dus als u vindt dat uw buurt of clubje best eens in de spotlights mag, dat de prachtige verhalen van uw buurt- en clubgenoten een podium verdienen, als u zélf benieuwd bent naar de mensen in uw eigen wijk of vereniging, meld u dan aan bij de organisatie van Theaterfestival Boulevard en wie weet strijkt deze talkshow wel bij u neer.

Aanmelden – tot uiterlijk 17 juli – kan bij Lysanne: lysanne@festivalboulevard.nl
Vermeld uw naam, adres, functie, locatie en korte motivatie waarom uw buurt of vereniging Zomaargasten verdient, of misschien wel nodig heeft. Na de selectie door Patrick en Oscar, gaan we samen aan de slag met het uitnodigen van gasten en de praktische zaken. Deelname is gratis. 

Over Afzender Boulevard
Boulevard verbindt zich graag en zeker nu met de stad en haar bewoners. Aan tien bevlogen makers, in wie wij al jaren vertrouwen hebben, is gevraagd om speciaal voor ‘Afzender Boulevard’ iets te maken. Deze projecten worden gemaakt voor en soms met specifieke groepen uit de stad. De voortgang is straks online te volgen voor iedereen.

Theatrale talkshow in jouw tuin, clubhuis of kantine
Theaterfestival Boulevard bedankt: