Over Boulevard
Archief

Wij werken graag samen, dichtbij en veraf

Boulevard is blij te gast te mogen zijn bij verschillende lokale én internationale netwerken

Theaterfestival Boulevard gelooft in de combinatie van (inter)nationaal hedendaags podiumkunstaanbod en een divers publiek. We investeren even gemakkelijk in internationale netwerken en samenwerkingen als in onze directe omgeving. En we werken aan het verlagen van drempels voor zoveel mogelijk verschillende bezoekers. Daar spreken we dan over. 

18 juli 2019

Het Nederlandse consulaat in Istanbul nodige eind juni collega Job Rietvelt uit om naar Turkije te komen. Tijdens het driedaags symposium Making Connections through Arts and Culture stelde een groep culturele instellingen van buiten Istanbul zich voor op het podium in Istanbul. Job schoof aan bij de sessie over stadsfestivals en ging met een drietal andere stadsfestivals uit de Turkse regio in gesprek.

Marketeer Coralie den Adel was recent bij het LKCA in Utrecht voor de bijeenkomst ‘Agenda van de toekomst' en sprak op het Ruimtekoers Festival in Arnhem over toegankelijkheid bij festivals. We delen onze ervaringen rondom toegankelijkheid/inclusiviteit graag. 

Directeur Viktorien van Hulst sprak tijdens een door Dutch Culture georganiseerde middag over het Europese samenwerkingsproject Performing Gender. Theaterfestival Boulevard en DansBrabant voerden twee jaar met dansmakers, dramaturgen en Europese partners Gender Bender Festival (Bologna, Italië), CSC – Center for Contemporary Scene (Bassano del Grappa, Italië), City of Women (Ljubljana, Slovenië), Paso a 2 – Certamen Coreogràfico de Madrid (Madrid, Spanje), Yorkshire Dance (Leeds, Engeland) een dialoog over gedrags- en (gender)identiteitsaspecten. Gezamenlijk werd gezocht naar manieren om genderkwesties te duiden via dans.

Wij werken graag samen, dichtbij en veraf
Wij werken graag samen, dichtbij en veraf
Wij werken graag samen, dichtbij en veraf
Theaterfestival Boulevard bedankt: