Timetable 0 Info

Word vriend

Draag je Theaterfestival Boulevard een warm hart toe? Word dan onze vriend. Met jouw bijdrage help je het festival tot grote hoogten te stijgen. Lees meer over onze nieuwe Stichting Vrienden Theaterfestival Boulevard.

 

Vriend

Als vriend heb je automatisch een streepje voor. Voor € 50 per jaar ben je vriend van het festival en ontvang je een voordeelpas waarmee je volop van buitenkansen geniet:

  • Voorrang bij de kaartverkoop (één week voor de reguliere kaartverkoop)
  • 10% korting op voorstellingen uit het hoofdprogramma (max. 2 pers)
  • De mogelijkheid om een dinertafel te reserveren in restaurant LOF op festivalplein de Parade (tijdens het festival worden verder nergens reserveringen aangenomen).
  • Uitnodigingen voor besloten vriendenbijeenkomsten door het jaar heen en tijdens het festival.
  • Aanbiedingen van culturele partners van Theaterfestival Boulevard zoals korting op voorstellingen in Theater aan de Parade of de Verkadefabriek. 

Word nu Vriend of Vriend Extra van Boulevard, dan kun je meteen gebruik maken van de kortingen.

Ik word Vriend

van het festival en ga hierbij akkoord met de algemene voorwaarden.

Vriend extra

Een ‘Vriend extra’ staat voor dubbele steun en dubbel profijt. Voor € 90 per jaar geniet je met twee personen van al onze voordelen. Ook ontvang je twee vouchers (vrijkaarten) voor een bezoek aan één van de tentjesvoorstellingen op het festivalplein.

Ik word Vriend extra

van het festival en ga hierbij akkoord met de algemene voorwaarden.

Hartsvriend

Voor €500, €1.000 of €2.500 per jaar steun je Theaterfestival Boulevard bij de ontwikkelingen van nieuwe, eigenzinnige projecten. Profiteer van alle voordelen die vrienden hebben en ontvang daarnaast, afhankelijk van je bijdrage, vouchers en andere persoonlijke voordelen. Hartsvrienden worden als VIP verwelkomd op de openingsavond van het festival.

Na het invullen van het formulier nemen wij contact op. Vragen of opmerkingen? Neem contact op met Annemarie Kok via: annemarie@festivalboulevard.nl.

Ik word Hartsvriend

van het festival en ga hierbij akkoord met de algemene voorwaarden.

Word vriend
Word vriend