Meer

Informatie

Kaarten kopen voor voorstellingen kan voorafgaand aan het festival online, telefonisch of aan de kassa van Theater aan de Parade. Tijdens het festival op meerdere locaties. We hanteren naast de reguliere tarieven en vriendenprijzen ook kinderprijzen en een CJP- en BankGiroLoterij-prijs. Aan de deur kun je gecontroleerd worden, dus neem altijd je pasje mee! Kinderkaarten zijn voor kinderen t/m 12 jaar.

Online kaarten bestellen
Direct kaarten online bestellen en betalen. Kaarten worden digitaal toegestuurd en kunnen zelf worden geprint. Let op: kaarten kunnen tot 7 dagen voor aanvang van de voorstelling ook thuisgestuurd worden, daarna zijn ze af te halen bij de kassa in Theater aan de Parade. Kaarten toesturen kost € 2,50.

Telefonisch kaarten bestellen
Kaarten bestellen kan ook via 0900 33 72 72 3 (lokaal tarief), alleen met Mastercard/Visa. Vanuit Belgie +31 (0)73 680 98 01. Betaling uitsluitend met Mastercard/Visa.

Aan de kassa
Aan de kassa in Theater aan de Parade in ’s-Hertogenbosch. Betaling a contant, pinpas, Mastercard, Visacard en de landelijke Podiumkaart.

Tijdens het festival
Van do 2 t/m zo 12 aug zijn er drie extra verkooppunten voor Boulevardkaarten: de kassa op het centrale festivalplein (van 13.00 tot 22.00 uur), in het Josephkwartier en in de Verkadefabriek.

Op locatie
Voor voorstellingen op locatie geldt dat, wanneer deze niet zijn uitverkocht, er op de locatie nog kaarten te koop zijn. Informeer hiernaar bij de Boulevard Infokiosk.

Openingstijden
Het festivalplein aan de Parade is geopend van 13.00 tot 00.45 uur (m.u.v. zondag 12 aug, dan tot 0.00 uur). Het programma start dagelijks vanaf 13.30 uur. 

Toegankelijkheid
We maken Boulevard zo toegankelijk als mogelijk. Meer informatie hierover vind je hier. Heb je vragen of wil je meer weten over toegankelijkheid, neem dan contact met ons op via toegankelijkheid@festivalboulevard.nl.

Scannen
Entreebewijzen worden bij binnenkomst gescand. Je kunt een printje meenemen of het toegangsbewijs op je telefoon laten scannen.

Informatie
Informatie
Informatie
Theaterfestival Boulevard bedankt: