Meer

Vrienden

Word vriend

Draag je Theaterfestival Boulevard een warm hart toe? Word dan onze vriend. Met jouw bijdrage help je het festival tot grote hoogten te stijgen.

Vriend

Als vriend heb je automatisch een streepje voor. Voor € 50 per jaar ben je vriend van het festival en ontvang je een voordeelpas waarmee je volop van buitenkansen geniet:

  • Voorrang bij de kaartverkoop (één week voor de reguliere kaartverkoop)
  • 10% korting op voorstellingen uit het hoofdprogramma en de Boulevardroutes (max. 2 pers)
  • De mogelijkheid om een dinertafel te reserveren in restaurant LOF op festivalplein de Parade (tijdens het festival worden verder nergens reserveringen aangenomen).
  • Uitnodigingen voor besloten vriendenbijeenkomsten door het jaar heen en tijdens het festival.
  • Aanbiedingen van culturele partners van Theaterfestival Boulevard zoals korting op voorstellingen in Theater aan de Parade of de Verkadefabriek. 

Word in het voorjaar Vriend of Vriend Extra van Boulevard, dan kun je meteen gebruik maken van de kortingen.

VRIEND EXTRA

Een ‘Vriend extra’ staat voor dubbele steun en dubbel profijt. Voor € 90 per jaar geniet je met twee personen van al onze voordelen. Ook ontvang je twee vouchers (vrijkaarten) voor een bezoek aan één van de tentjesvoorstellingen op het festivalplein.

HARTSVRIEND

Voor € 500 per jaar steun je Theaterfestival Boulevard bij het samenstellen van een artistiek hoogwaardig programma. Profiteer van alle voordelen die vrienden hebben en ontvang daarnaast twee vouchers (vrijkaarten). Hartsvrienden worden als VIP verwelkomd op de openingsavond van het festival.

Ja, ik word hartsvriend voor €500,- per jaar.

Let op: Bij naam- en adresgegevens dienen de gegevens van degene op wiens naam het bankrekeningnummer staat te worden ingevuld. Alleen dan kan de betaling verwerkt worden.


De eerste afschrijving vindt plaats binnen 8 weken na ondertekening en vervolgens elk jaar medio mei. Indien je niet akkoord gaat met een afschrijving kan binnen 8 weken een verzoek tot terugboeking bij jouw bank worden ingediend.

Vrienden
Vrienden
Theaterfestival Boulevard bedankt: