21 augustus 2021

ZOMER

Theater Artemis | NL

Deel deze voorstelling

Uitverkocht

In mei was het nog herfst, om vervolgens in juni het kwik naar tropische proporties te zien stijgen. Hallo weergoden? Heeft iemand daarboven nog iets te zeggen? Hoe gaan wij om met onze seizoenen, en hebben zij zelf nog wel een flauw benul van de realiteit? Op welke manier staan wij mensen in relatie tot ‘de natuur’ en hoe werken we ermee samen? Met Lente/Zomer/Herfst/Winter wil Theater Artemis de seizoenen overtuigen hun rol weer serieus te nemen, door ze elk op hun beurt te eren en bij de les te houden. Regendans, zonnegroet en windorgel, alles wordt hiervoor uit de kast gehaald. Nu is het hoog tijd om de ZOMER te leren vatten, en weer zichzelf te laten zijn. 

Locatie Zuiderstrandweg
Speelduur 120 min.
Genre Theater
Entreeprijs Gratis.
Toegankelijkheid Gratis toegang

Theater Artemis heeft iets uitgestippeld: een wandeling die begint op het strand van de Zuiderplas in het Bossche Broek, en eindigt op het festivalterrein. Aan de hand van beeldend kunstenaar Max Pairon, neem je samen een boeket aan ervaringen mee het festival op. Tijdens de wandeling naar het festivalterrein zal stadscomponist Bart de Vrees die dierbare ZOMER bejubelen met muziek. 

Na aankomst in het Zuiderpark zal ZOMER in de vorm van een installatie te zien zijn tot en met de laatste dag van het festival.

za 21 aug om 10:00

Credits

regie en idee Liesbet Swings en stadscomponist Den Bosch Bart de Vrees 
concept ZOMER beeldend Kunstenaar Max Pairon 
muziek Bart de Vrees   

Theaterfestival Boulevard bedankt: