7 t/m 14 augustus 2021

FOMO FATALE

Fun, Funest, Feest | NL

Deel deze voorstelling

Koop kaarten

Fun, Funest, FEEST

Theaterfestival Boulevard neemt je dit jaar de nacht in. In een zwoele, zweterige, funeste sessie vol theater, muziek en een bar die haar tap tot in de kleine uurtjes non-stop laat stromen. Iedere FOMO FATALE avond begint met een deel uit het compromisloze theaterconcert Permanent Destruction, een trilogie van Naomi Velissariou/Theater Utrecht. Een bloedstollend destructieve ervaring waar je niet meer vandaan wilt. Gelukkig gaat dat ook niet. De bas blijft er namelijk te stevig opklappen als vervolgens DJ's ELLE RICH, CARISTA, MICHIKO, MARCELLE, IRIS RIJSKAMP, PASIPHAE EN ZOHAR je tot in de kleine uurtjes wakker houden. Tegen 04:00 komt dan toch de gevreesde veger tevoorschijn. Wat je dan doet? Wie weet. Terug naar de jij die je hiervoor was, is geen optie meer. 

Locatie World Skate Center
Speelduur Deuren open 21.30u
Genre Theater, Muziek
Entreeprijs € 15, t/m 30 jaar € 10
Prijs Vriend € 13,50
Toegankelijkheid Blinden en slechtzienden, Rolstoelgebruikers
Taal Engels

Permanent Destruction is een serie van drie melodramatische energy concerten door theatermaker Naomi Velissariou en sound producer Joost Maaskant. Samen vormen ze de pop-up band Permanent Destruction. De performance is een sexy show over zelfhaat en onbeantwoorde liefde, met dodelijk poëtische lyrics en een overdadig gebruik van autotune. Met genres variërend van R&B tot industriële hardcore en trap hop referenties, waardoor het geheel een over de top, fataal feministisch, permanent destructief shizofreen feestje is. Inspiratie komt in The SK Concert van feminist en theatermaker Sarah Kane, in The HM Concert van strijder en theatermaker Heiner Müller, en in de laatste Pain Against Fear staan kwetsbare persoonlijke bekentenissen centraal. De eerste twee delen gaan over haat, over vrouwenhaat maar ook mannenhaat of zelfhaat.

In het slotdeel gaat Velissariou opnieuw een harde confrontatie aan met grote emoties: pijn en angst. Na dit opzwepende theaterconcert zetten we de iconische tijdsgeest voort met o.a. de legendarische DJ Marcelle / Another Nice Mess en haar ongelofelijke vinyl-pomp-skills. Je ontdekt de mysterieuze Michiko als een koortsdroom en ervaart de dansbaarheid van duisternis aan de hand van de nachtwachters Pasiphae en ZOHAR. Iris Rijskamp en Elle Rich nemen de allerlaatste avond van deze nieuwe nacht-tak van Theaterfestival Boulevard op zich. Dit missen zal je ruïneren.

'[…]ze toont hoe onze angsten ons een prooi maken voor de verlokkingen van het individualisme. Bindingsangst leidt tot radicale onafhankelijkheid, wantrouwen jegens de ander leidt tot onderlinge competitie, het gevoel niet gezien te worden leidt tot obsessieve self-branding.'

- Marijn Lems, NRC

'Confronterend theaterconcert over angst en pijn.'

- Theaterkrant

TESTEN VOOR TOEGANG

Tijdens deze avond wordt géén anderhalve meter afstand tussen bezoekers voorzien, er zal dus gewerkt worden met coronatests vooraf en een strikt deurbeleid.

za 07 aug om 21:00
vr 13 aug om 21:00
za 14 aug om 21:00

Bekijk ook

Theaterfestival Boulevard bedankt: