Over Boulevard
Archief
#anderboulevard
#afzenderboulevard

Dr. Jekyll and Sister Hyde

B-Movie Orchestra |

Funky filmmuziek

B-films uit de jaren ’60 en ’70. Films die in vergetelheid zijn geraakt, maar die toch onweerstaanbaar zijn. Denk aan horror, spaghettiwesterns, monsters, misdaad, naïeve soft erotica en slechte sci-fi. De muziek van deze films is, net als de films zelf, enigszins gedateerd maar ook van alle tijden. Het swingt, het is cool, erotisch en gevaarlijk. B-Movie Orchestra brengt B-filmmuziek weer tot leven in een wervelende show voor jong en oud!

B-Movie Orchestra is groovy, en brengt rauwe psychedelische muziek, afgewisseld met vette bigband arrangementen en donkere ritmes. De band is opgericht in 2009 door Baz Matti, bekend als drummer bij o.a. Junkie XL en Ellen ten Damme.

“Met een serie aan foute helden- en horrorfilms van voornamelijk Italiaanse makelij worden we op een sneltrein gezet terug in een vergetelheid geraakt stuk filmhistorie.” (3voor12)

“Een optreden van de B-Movie Orchestra is een totaalbeleving voor meerdere zintuigen. Tegenstribbelen is zinloos. Loslaten is het devies. Overgave is het antwoord, vervoering het resultaat.” (3voor12)

Door: The B-Movie Orchestra
Vocalen: The Cinematic, Fever Girls
Beeld: Jochem van Tol

De voorstelling van donderdag 4 augustus is verkrijgbaar als combiticket voor € 25 (vriend € 23)
17.00 uur VERKADEFABRIEK: NTjong/Alexandra Broeder - MONA
& 20.30 uur BLVRD THEATER: B-Movie Orchestra - Dr. Jekyll & Sister Hyde

  • Genre Muziektheater, Muziek
  • Speelduur 80 min.
Theaterfestival Boulevard bedankt: