Over Boulevard
Archief
#anderboulevard
#afzenderboulevard

WLKSHW

Martijn van der Zande |

In de podcast-serie ‘De WLKSHW' wandelt Martijn van der Zande met gasten die al jaren een zeer goede bekende van Theaterfestival Boulevard zijn. Iedere twee weken verschijnt er een nieuwe aflevering online waarin Martijn een andere gast wandelt. Beluister de afleveringen via SpotifyiTunes of via YouTube hieronder.

Frits

In de eerste podcast-aflevering wandelt Martijn met Frits, al vele jaren wijst hij onze bezoekers de weg bij de bussen.

Dries Verhoeven

In de tweede podcast-aflevering wandelt Martijn met Dries Verhoeven, die al voor zijn afstuderen mensen op Boulevard liet plaatsnemen in zijn installaties en deze zomer terugkeert met volgens velen 'de mooiste voorstelling ooit'.

 

Kirsten van Teijn

In de derde podcast-aflevering wandelt Martijn met cabaretière Kirsten van Teijn, ze blikken terug op haar jaren bij Boulevard en spreken over hoe Kirsten zich voorbereidt op deze zomer.

Boukje Schweigman

In de vierde podcast-aflevering wandelt Martijn met theatermaker Boukje Schweigman, ze vertelt hoe haar fysiek zintuigelijke voorstellingen tot stand komen en waarom Boulevard voor haar als thuiskomen voelt.

Sven Ratzke

In de vijfde podcast-aflevering wandelt Martijn met zanger en entertainer Sven Ratzke. Met zijn muziek betovert hij al jaren het publiek van Boulevard. Deze zomer geeft Sven zes concerten in openluchttheater Citadel.

 

Minou Bosua

In de zesde podcast-aflevering wandelt Martijn met theatermaker Minou Bosua, ze vertelt over haar angsten de afgelopen periode en wat ze deze zomer tijdens Afzender Boulevard voor haar publiek in petto heeft.

Yaya & Eva

In de zevende podcast-aflevering wandelt Martijn met Yaya & Eva, zij zijn al jaren vrijwilligers bij Boulevard. Dit jaar dachten zij mee over de programmering in het kader van de 75-jarige herdenking van de capitulatie van Japan.

Viktorien van Hulst

In de achtste podcast-aflevering wandelt Martijn met Boulevard-directeur Viktorien van Hulst. Zij praten over het afblazen van de 36e editie van Theaterfestival Boulevard en de alternatieve variant 'Afzender Boulevard'.

Theaterfestival Boulevard bedankt: