Over Boulevard
Archief
#anderboulevard
#afzenderboulevard

Instinctive Neighbourhood

Corpo Máquina | NL

Meer weten over het dansproject van Guilherme Miotto? Lees dan de reportage, deze verscheen in ons online magazine 'BLVRD Vandaag' editie 1

Boulevard verbindt zich graag en zeker nu met de stad en haar bewoners. Aan tien bevlogen makers, in wie wij al jaren vertrouwen hebben, is gevraagd om speciaal voor ‘Afzender Boulevard’ iets te maken. Deze projecten worden gemaakt voor en soms met specifieke groepen uit de stad. De voortgang is straks online te volgen voor iedereen.

Choreograaf Guilherme Miotto strijkt neer in de Bossche wijk Aawijk / De Meerendonk en gaat intensief met een groep bewoners van verschillende leeftijden aan de slag. Zes weken op een rij komen ze samen, ieder met zijn eigen gedachtes, of gevoelens, of een voorwerp, of muziek. En dan gaan ze bewegen, zonder erbij na te denken. En dan blijkt dat we diep in ons hart allemaal dansers zijn! Na zes weken is er een presentatie in de wijk voor de wijk.

Woon jij in deze wijk(en) of vlakbij? En wil je jezelf en de ander, je wijk en je wereld, op een wonderbaarlijk mooie manier leren kennen? Doe mee! Deelname is gratis.

Meld je vóór 23 juli aan bij Babette: babette@festivalboulevard.nl. Vermeld naam, leeftijd, straat en een korte motivatie. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wanneer en waar
Van 27 juli t/m 24 augustus 2020
Iedere maandag en woensdag van 19.00 – 21.00 uur
Sportzaal De Rijnstraat

Theaterfestival Boulevard bedankt: