Over Boulevard
Archief

Wat is een Vriend van Boulevard?

Meer dan een goede kennis van het festival? Verzilver het en word Vriend.

Theaterfestival Boulevard presenteert theater, dans, muziek(theater) en kunstvormen die niet in een hokje passen. Opmerkelijk en actueel werk van binnen en buiten Europa van jonge én gearriveerde podiumkunstenaars die artistieke grenzen verleggen voor een groot en nieuwsgierig publiek. Boulevard is er voor de leek en de liefhebber, voor jong en oud, voor de kunstprofessional en voor het gezin dat een dagje uit gaat. Voor iedere smaak, voor iedere portemonnee, op unieke locaties in en om ’s-Hertogenbosch.

De steun van Vrienden is van groot belang. Vrienden zorgen voor draagvlak en ze dragen financieel én inhoudelijk bij aan het verwezenlijken van de festivalambities: eigenzinnige en toegankelijke projecten programmeren en ontwikkelen. 

Stichting Vrienden Theaterfestival Boulevard

In Stichting Vrienden Theaterfestival Boulevard zijn bezoekers en liefhebbers van het festival verenigd. De stichting bestaat uit enthousiaste Vrienden, die de werking van Boulevard mogelijk maken en versterken. De Vriendenstichting en het team van Boulevard werken nauw samen in het organiseren van Vriendenbijeenkomsten, het werven van nieuwe vrienden en de structurele communicatie met Vrienden. Daarnaast ondersteunt de stichting het festival desgevraagd bij andere (netwerk)activiteiten. 

 

Als Vriend ondersteun je een speciaal project!

Theaterfestival Boulevard wordt financieel mogelijk gemaakt door subsidiënten, fondsen en sponsoren. De financiële bijdrage van vrienden echter geeft extra ruimte voor unieke projecten. Met hun giften maken vrienden bijzondere programmering mogelijk: grote locatieprojecten en internationale producties. In 2019 kon zo #minaret, van het Libanese gezelschap Maqamat worden uitgenodigd.

Theaterfestival Boulevard bedankt: