Afzender 2020
Over Boulevard
Archief

Spelen op Boulevard

Theaterfestival Boulevard werkt met een programmateam voor de samenstelling van het programma op podia en locaties, in het Josephkwartier, op festivalplein Parade en op straat. Het programma voor de editie van 2019 is helemaal rond. De aanmeldprocedure voor de programmering van Theaterfestival Boulevard 2020 loopt tot medio december 2019. We ontvangen honderden plannen per jaar en kunnen helaas niet met iedereen persoonlijk in gesprek gaan. 

Podia en locaties

theater – dans – muziektheater - performance
Het programma op podia en locaties bestaat uit werk van podiumkunstenaars uit Nederland en Vlaanderen, aangevuld met internationale gasten. We werken met een aantal podiumkunstenaars meerjarig. Programmering vindt doorgaans plaats op persoonlijke uitnodiging.

Josephkwartier

kleinschalige voorstellingen - performances - installaties
In het Josephkwartier staat de ontmoeting van kunst en maatschappij, van kunstenaar en publiek centraal. We zoeken naar werk dat de toeschouwer op een alternatieve manier bij het werk betrekt, bijvoorbeeld door hen te vragen actief mee te doen, of door de traditionele theateropstelling te doorbreken. 

BLVRD Theater op Festivalplein Parade

jeugdtheater – muziektheater - bands
In de BLVRD Theater tent wordt in de middag theater en dans voor jonge kinderen geprogrammeerd, in de avond muziektheater (60-75 minuten) voor een groot publiek (350 personen). We sluiten elke avond feestelijk af met muziek van eigenzinnige bands.

Festivalplein Parade

tentjestheater – dans – muziektheater
Op festivalplein Parade programmeren we kleinere theater-, dans-, muziek- en muziektheatervoorstellingen die meerdere keren per dag gespeeld kunnen worden. Het werk staat in tentjes of andere kleinere ruimtes, publiekscapaciteit 1 tot 80 personen. Een visie op de buitenkant van de speellocatie is een pré.

Festivalplein Parade

straattheater
We presenteren hoogwaardig straattheater uit alle windstreken. 

We tonen uitsluitend werk van professionele theatermakers en muzikanten. Plannen zijn welkom na aanmelding via mail. Vermeld in je mail duidelijk wat voor soort project je aanbiedt. Aanmelden kan door te mailen naar: tessa@festivalboulevard.nl.

Spelen op Boulevard
Spelen op Boulevard
Theaterfestival Boulevard bedankt: