Over Boulevard
Archief

Spelen op Boulevard

Theaterfestival Boulevard werkt met een programmateam voor de samenstelling van het programma op podia en locaties, op het festivalplein en op straat. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan het programma voor de editie van 2021. De aanmeldprocedure voor de programmering van Theaterfestival Boulevard 2022 loopt tot medio december 2021. We ontvangen honderden plannen per jaar en kunnen helaas niet met iedereen persoonlijk in gesprek gaan. 

Podia en locaties

theater – dans – muziektheater - performance
Het programma op podia en locaties bestaat uit werk van podiumkunstenaars uit Nederland en Vlaanderen, aangevuld met internationale gasten. We werken met een aantal podiumkunstenaars meerjarig. Programmering vindt doorgaans plaats op persoonlijke uitnodiging.

BLVRD Theater op Festivalplein 

jeugdtheater – muziektheater - bands
In de BLVRD Theater tent wordt in de middag theater en dans voor jonge kinderen geprogrammeerd, in de avond muziektheater (60-75 minuten) voor een groot publiek (350 personen). We sluiten elke avond feestelijk af met muziek van eigenzinnige bands.

Festivalplein 

tentjestheater – dans – muziektheater
Op het festivalplein programmeren we kleinere theater-, dans-, muziek- en muziektheatervoorstellingen die meerdere keren per dag gespeeld kunnen worden. Het werk staat in tentjes of andere kleinere ruimtes, publiekscapaciteit 1 tot 80 personen. Een visie op de buitenkant van de speellocatie is een pré.

straattheater
We presenteren hoogwaardig straattheater uit alle windstreken. 

We tonen uitsluitend werk van professionele theatermakers en muzikanten. Plannen zijn welkom na aanmelding via mail. Vermeld in je mail duidelijk wat voor soort project je aanbiedt. Aanmelden kan door te mailen naar: tessa@festivalboulevard.nl.

Spelen op Boulevard
Spelen op Boulevard
Theaterfestival Boulevard bedankt: