Timetable 0 Info

Pand 18

Pand 18 , het huis van Theaterfestival Boulevard.

Pand 18 is een oud schoolgebouw aan de Sint Josephstraat in de binnenstad van 's-Hertogenbosch. In ons huis wordt gewerkt aan festivals, culturele projecten, onderzoek, theater- en dansvoorstellingen. Ook bieden we ruimte aan nieuwe makers en faciliteren we talentontwikkelingsprogramma's.

Pand 18 herbergt kantoorruimtes en repetitiestudio's. Deze ruimtes worden gebruikt door theater- en dansmakers en door culturele initiatieven - zoals dansscholen - voor repetities en workshops. De bewoners van Pand 18 ondersteunen en stimuleren deze samenwerkingsverbanden.

In Pand 18 huizen ook Festival Cement, Kunstbende Noord-Brabant, Stichting Bosse Nova (zie onder), Jazz in Duketown en Popsport Brabant. Daarnaast zijn er twee repetitiestudio’s waar gewerkt kan worden aan onderzoek en aan nieuwe theater- en dansprojecten. De deuren staan verder open voor andere culturele initiatieven. Zo werken in de avonduren dansscholen Firulete, Cada Lunes en Indigodans in de zalen. 

 

Ook werken/repeteren in Pand 18?

Heb je interesse in het huren van een studio, werkplek of repetitieruimte in Pand 18? We beschikken over 2 zalen die geschikt zijn voor verschillende activiteiten. Neem voor de mogelijkheden vrijblijvend contact op met Rick Hooijberg via rick@bossenova.nl.


Stichting Bosse Nova

Eén van de bewoners van Pand 18 is Stichting Bosse Nova, de stichting van waaruit Theaterfestival Boulevard georganiseerd wordt. Bosse Nova is een cultureel organisatie-, productie- en adviesbureau. De Stichting is gevestigd in ’s-Hertogenbosch. Bosse Nova verleent diensten aan individuele kunstenaars en aan gezelschappen en/of festivals.

De stichting helpt hen bij het ontwikkelen van producties op artistiek, productioneel en zakelijk gebied, maar ook op het terrein van fondsenwerving. Lopende projecten van Stichting Bosse Nova zijn Theaterfestival Boulevard ‘s-Hertogenbosch, Kunstbende Noord-Brabant, Theater na de Dam en Popsport Brabant. Ook bieden we ondersteuning bij o.a. Festival Circolo en het gezelschap Wild Vlees.


Adres

Sint Josephstraat 18, 5211 XR 's-Hertogenbosch

Pand 18
Pand 18
Pand 18
Pand 18