Festivalinfo
Over Boulevard
Archief

Organisatie

Het vaste team van Theaterfestival Boulevard werkt het jaar rond aan de organisatie van het festival en andere activiteiten van Stichting Bosse Nova als Kunstbende Noord-Brabant.

We geloven dat kunst een onmisbare rol speelt in de samenleving, en werken vanuit die overtuiging samen met partners uit diverse maatschappelijke domeinen. Speerpunten als talentontwikkeling en internationalisering belichten we vanuit verschillende perspectieven. Voorbeeld hiervan is het Europese project Performing Gender waar dans aan gender-thema’s wordt verbonden.

We zijn met andere organisaties, festivals en (amateur)initiatieven werkzaam vanuit Pand 18, een voormalige school in het centrum van de stad. Hier is ook Broedplaats ’s-Hertogenbosch actief, waarin we samenwerken met de collega’s van Festival Cement en Theater Artemis in de context van Plan Talentontwikkeling Brabant.

Onze kleine groep vaste medewerkers wordt jaarlijks uitgebreid met terugkerende tijdelijke medewerkers, stagiaires en onze onmisbare vrijwilligers.

Organisatie
Organisatie
Organisatie
Organisatie
Theaterfestival Boulevard bedankt: