Over Boulevard
Archief

Opening genodigden

Meld u aan voor de openingsvoorstelling


Van 4 t/m 14 augustus trekt een bonte stoet van podiumkunstenaars en publiek van diverse pluimage door de straten van ’s-Hertogenbosch: elf dagen lang vieren we de zomer en de kunsten tijdens Theaterfestival Boulevard. Verwacht theater, dans, muziek en muziektheater uit binnen- en buitenland. Werk van gelauwerde en van jonge theatermaker. Voorstellingen, installaties en ontmoetingen op straat, op locaties en op de podia.

We openen het festival voor genodigden op donderdag 4 augustus om 20.30 uur met de wereldpremière van de dansvoorstelling Hieronymus Bosch: The Garden of Earthly Delights, een nieuwe choreografie van Marie Chouinard. De Canadese choreografe bezocht in november het restauratieatelier van het Bosch Restauration Project in Venetië en toont nu haar versie van het wereldberoemde drieluik De Tuin der Lusten in de grote zaal van Theater aan de Parade.

Graag nodigen we u uit, mede namens manifestatie Jheronimus Bosch 500, bij deze opening aanwezig te zijn.

N.B. Gastvrijheid voor iedereen is ons devies. Bij de opening zal het openingswoord door een handtolk vertaald worden. Laat het ons weten als u doof bent; dan houden we rekening met de placering ten opzichte van de tolk. Ook horen we het graag als we een rolstoelplaats kunnen reserveren. Mail of bel ons even!

Opening genodigden
Opening genodigden
Opening genodigden
Opening genodigden
Theaterfestival Boulevard bedankt: