Gezocht: Stagiaire Creatieve Productie

21 december 2021

Periode in overleg, diverse mogelijkheden vanaf februari t/m augustus 2022

Theaterfestival Boulevard is een toonaangevend zomerfestival in- en om de historische binnenstad van 's-Hertogenbosch. Voor jong en oud. In 2021 tekenden we voor een festival op 1,5m. Meer dan 109 verschillende projecten leverden een bijzondere variëteit aan voorstellingen, performances en installaties. Vanuit het thema ‘Hack the Horizon’ ging Boulevard het gesprek aan met makers, collega’s en publieken. Boulevard bracht werk op bijzondere locaties, theaters en in een nieuw festivalhart. Werk als Born to Protest van Joseph Toonga, Songs for no one van Nastaran Razawi Khorasani, Elisabeth gets her way van Jan Martens, Sono io? van Circus Ronaldo, Together van Donna Chittick en Tussentijdcapsule van Schippers&VanGucht brachten publiek nieuwe perspectieven, maar bovenal eindelijk weer een zomer vol theater en dans.

Ter ondersteuning van het programma team van Theaterfestival Boulevard zoeken wij een
stagiair(e) creatieve productie

Aantal uren en periode in overleg, mogelijkheden vanaf maart 2022 t/m augustus 2022

Als stagiair(e) creatieve productie werk je in een klein en dynamisch team op de programma afdeling van Theaterfestival Boulevard. Je vindt het interessant om allround mee te werken binnen de afdeling en denkt mee over programma gerelateerde productieprocessen, ondersteunt bij het realiseren van tussentijdse evenementen zoals de vrijwilligersbijeenkomsten en de presentatie van het programma, maakt planningen en draaiboeken, en behandelt voorstelling gerelateerde aanvragen.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een geëngageerde student met gezond verstand en een grote affiniteit met kunst&cultuur. We waarderen het als iemand over organisatorische vaardigheden beschikt, inhoudelijk mee wil denken en wil leren van inhoudelijke en productionele processen. Je bent minimaal twee dagen in de week beschikbaar (dagen/uren in te delen in overleg) in de stageperiode.

Wat bieden wij?

Creatieve en dynamische werkplek waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en zelfstandige opdrachten in een professionele context en begeleiding. Daarbij geeft het festival door de vele artiesten en gezelschappen en het grote aantal samenwerkingspartners een stevige kennismaking met de beroepspraktijk. We voorzien in een stagevergoeding tot max €300 per maand (afhankelijk van het aantal stagedagen).

Mail je motivatie met cv voor 21 januari 2022 naar Hoofd programma Tessa Smeulers - Tessa@festivalboulevard.nl

Theaterfestival Boulevard bedankt: