Timetable 0 Info

Vrijwilligers

Als vrijwilliger van Theaterfestival Boulevard sta je elf dagen lang tussen voorstellingen, bezoekers, feestvierders en tientallen andere vrijwilligers.

Het bruisende festivalplein en de prachtige locaties waar intieme of juist grote voorstellingen gespeeld worden, maken het festival tot een unieke werkplek. Wil jij daar - met je wervelende enthousiasme, creatieve betrokkenheid en tomeloze gastvrijheid - de puntjes op de i komen zetten?

WIJ VRAGEN: BOUWERS (BETAALD), BEGELEIDERS EN PROMOTIEMEDEWERKERS
Ben je 16 jaar of ouder en bij voorkeur woonachtig in de omgeving van 's-Hertogenbosch? Ben je minstens 4 dagen (een shift per dag duurt tussen de 4 en 6 uur) beschikbaar tussen 1 en 11 augustus 2019? En eventueel ook al voorafgaand aan het festival? Meld je aan!

Meer weten? Mail ons via vrijwilligers@festivalboulevard.nl of bel 073 612 4505. Inschrijven? 


BELONING
En dit krijg je ervoor terug: consumptiebonnen voor je eten en drinken, gratis voorstellingen, kekke werkkleding (een knap uniform T-shirt en een medewerkerspas), en gezellige na borrels. En natuurlijk word je uitgenodigd voor het exclusieve eindfeest voor makers en medewerkers. Vanwege het wat zwaardere fysieke werk krijgen bouwers een financiële vergoeding (per werkdag van 6 uur €30).


BOUWER
De “Bouwer van Boulevard” wordt gekenmerkt door een scherpe blik, verstand van kroonsteentjes én steigerpijpen, twee rechterhanden en mouwen om ze uit te steken. Hij of zij is inventief, creatief en ziet het werk liggen. Mooi meegenomen: je krijgt een financiële vergoeding van €30 per werkdag van 6 uur, vanwege de lichamelijke arbeid die je doet.


PUBLIEKSBEGELEIDER
De publieksbegeleiders zijn de visitekaartjes van Theaterfestival Boulevard. Je begeleidt het publiek naar de locatie waar de voorstelling plaatsvindt en/of je controleert tickets. 
Publieksbegeleiders zijn communicatief en vooral vriendelijk, hebben affiniteit met kunst & cultuur. Ze zijn enthousiast, zelfstandig en flexibel, initiatiefrijk en nauwkeurig.


PROMOTIEMEDEWERKER
Als promotiemedewerker ondersteun je het marketing- en communicatieteam voorafgaand en tijdens het festival. Denk hierbij aan het opzoeken en archiveren van online recensies, het ophangen van posters en verspreiden van flyers en boekjes op de verschillende locaties. Tijdens Boulevard verzamel je de laatste berichten over het festival en beoordelingen van voorstellingen door de pers, en verzorg je de nieuws-, recensie- en posterborden op het festivalplein. De promotiemedewerker is handig, zowel digitaal als analoog, en heeft oog voor detail en vormgeving.
Ook belangrijk: de promotiemedewerker is vooral de eerste helft van de dag actief!

Meer weten? Mail ons via vrijwilligers@festivalboulevard.nl of bel 073 612 4505.

Vrijwilligers
Vrijwilligers
Vrijwilligers
Vrijwilligers