Meer

Vrijwilligers

Meemaken of mee maken? Je elf dagen onderdompelen in avontuur en gezelligheid is natuurlijk een prachtige manier om Theaterfestival Boulevard mee te maken. Maar als je het festival nog intenser wilt beleven, máák het dan mee! Als vrijwilliger.

Als vrijwilliger van Theaterfestival Boulevard sta je elf dagen lang tussen voorstellingen, foodtrucks, feestvierders en tientallen andere vrijwilligers. Het bruisende festivalplein aan de voet van de Sint Janskathedraal en de prachtige locaties waar intieme of juist grote voorstellingen gespeeld worden, maken het festival tot een unieke werkplek. Wil jij daar - met je wervelende enthousiasme, creatieve betrokkenheid en tomeloze gastvrijheid -  de puntjes op de i komen zetten?

WIJ VRAGEN
Ben je 16 jaar of ouder en bij voorkeur woonachtig in de omgeving van 's-Hertogenbosch? Ben je minstens 4 dagen (een shift per dag duurt tussen de 4 en 6 uur) beschikbaar tussen 2 en 12 augustus? 

Meer weten? Mail of bel ons via vrijwilligers@festivalboulevard.nl of 073 612 4505.
Inschrijven? Dan kun je terecht op deze link naar Teamplan.

BELONING
Wat je ervoor terug krijgt? Je krijgt onze eigen valuta waarmee eten en drinken gekocht kan worden, je mag gratis voorstellingen bezoeken, je krijgt kekke werkkleding (een knap uniform t-shirt en een medewerkerspas), en staat met ons op dampende afterparty’s. En natuurlijk word je uitgenodigd voor het exclusieve eindfeest voor makers en medewerkers.

BOUWER
De “Bouwer van Boulevard” wordt gekenmerkt door een scherpe blik, verstand van kroonsteentjes én steigerpijpen, twee rechterhanden en mouwen om ze uit te steken. Hij of zij is inventief, creatief en ziet het werk liggen. Vanwege het wat zwaardere fysieke werk krijg je een bescheiden financiële vergoeding (per werkdag van 6 uur € 30,-).
 
PUBLIEKSBEGELEIDER
De publieksbegeleiders zijn de gastheren en -dames van Theaterfestival Boulevard. Op locatie verwelkom, begeleid en ondersteun je publiek en makers.  Als publieksbegeleider begeleid je het publiek naar de locatie waar de voorstelling plaatsvindt. Samen met de makers zorg je dat de voorstelling op tijd begint. Bovendien verzorg je er, indien nodig, de last-minute kaartverkoop. Publieksbegeleiders zijn communicatief en vooral vriendelijk, hebben affiniteit met kunst & cultuur. Ze zijn enthousiast, zelfstandig en flexibel, initiatiefrijk en nauwkeurig.
 
INFORMATIE-MEDEWERKER
De informant is nieuwsgierig, communicatief zeer vaardig, heeft een kenmerkende open blik, is flexibel en nauwkeurig. Deze medewerker vind je veelal bij de informatiestand middenin het bruisende festivalhart, waar uiteenlopende vragen worden gesteld. Maar hij/zij fladdert ook over het gebied met flyers, dagkranten en ander publicitair materiaal.
Vrijwilligers
Vrijwilligers


 

Theaterfestival Boulevard bedankt: