Meer

Vrijwilligers

Meemaken of mee maken? Je elf dagen onderdompelen in avontuur en gezelligheid is natuurlijk een prachtige manier om Theaterfestival Boulevard mee te maken. Maar als je het festival nog intenser wilt beleven, máák het dan mee! Als vrijwilliger. Voor Theaterfestival Boulevard 2017 zoeken we enthousiaste vrijwilligers!

Als vrijwilliger van Theaterfestival Boulevard sta je elf dagen lang tussen voorstellingen, foodtrucks, feestvierders en tientallen andere vrijwilligers. Het bruisende festivalplein aan de voet van de Sint Janskathedraal en de prachtige locaties waar intieme of juist grote voorstellingen gespeeld worden, maken het festival tot een unieke werkplek. Wil jij daar - met je wervelende enthousiasme, creatieve betrokkenheid en tomeloze gastvrijheid -  de puntjes op de i komen zetten?

WIJ VRAGEN
Ben je 18 jaar of ouder (voor de bouwploeg geldt 16 jaar en ouder) en bij voorkeur woonachtig in de omgeving van 's-Hertogenbosch? Vanaf eind april kun je je opgeven via (een link naar) het digitale inschrijfformulier.
Alvast meer weten? Mail of bel ons via vrijwilligers@festivalboulevard.nl of 073 612 4505.

BELONING
Wat je ervoor terug krijgt? Je krijgt onze eigen valuta waarmee eten en drinken gekocht kan worden, je mag gratis voorstellingen bezoeken, je krijgt kekke werkkleding (een knap uniform t-shirt en een medewerkerspas), en staat met ons op dampende afterparty’s. En natuurlijk wordt je uitgenodigd voor het exclusieve eindfeest voor makers en medewerkers.

BOUWER
De “Bouwer van Boulevard” wordt gekenmerkt door een scherpe blik, verstand van kroonsteentjes én steigerpijpen, twee rechterhanden en mouwen om ze uit te steken. Hij of zij is inventief, creatief en ziet het werk liggen. Vanwege het wat zwaardere fysieke werk krijg je een bescheiden financiële vergoeding (per werkdag van 6 uur € 30,-).

GASTHEER & GASTVROUW
Gastheren en –vrouwen zijn onze visitekaartjes! Zij hebben een gulle glimlach en helpende handen. Voor elke voorstelling krijg je instructies van de locatiemanager, en word je geïnformeerd over alle productionele zaken als tribune, kaartcontrole, routing etc.

INFORMATIE-MEDEWERKER
De informant is nieuwsgierig, communicatief zeer vaardig, heeft een kenmerkende open blik, is flexibel en nauwkeurig. Deze medewerker vind je veelal bij de informatiestand middenin het bruisende festivalhart, waar uiteenlopende vragen worden gesteld. Maar hij/zij fladdert ook over het gebied met flyers, dagkranten en ander publicitair materiaal.

Vrijwilligers
Vrijwilligers