0 Info

Kaarten bestellen

Online kaarten bestellen
Kaarten kun je online bestellen en betalen. Ze worden digitaal toegestuurd, waarna je ze zelf kunt printen. Je kunt een printje meenemen of het toegangsbewijs op je telefoon laten scannen. Attentie: vanuit het buitenland is betaling met IDEAL niet mogelijk.

Kaarten kunnen tot zeven dagen vóór de speeldag van de voorstelling thuisgestuurd worden. Verzendkosten per zending: € 2,50. Daarna zijn de kaarten af te halen bij de kassa in Theater aan de Parade.

 

Telefonisch kaarten bestellen
Kaarten bestellen kan ook via 0900 33 72 72 3 [lokaal tarief]. Alleen vanuit België:
+31 [0]73 680 98 01. Betaling uitsluitend met Mastercard/Visa.

 

Aan de kassa
Kaarten kopen kan ook aan de kassa in Theater aan de Parade in ’s-Hertogenbosch. Betaling contant, pinpas, Mastercard, Visacard en de landelijke podiumkaart.

 

Tijdens het festival
Van do 2 t/m zo 12 aug zijn er drie extra verkooppunten voor Boulevardkaarten: de kassa’s op het centrale festivalplein, in het Josephkwartier en in de Verkadefabriek (geopend van 13.00u tot 22.00u)

 

Openingstijden
Het festivalplein aan de Parade is geopend van 13.00 tot 00.45 uur (m.u.v. zondag 12 aug, dan tot 0.00 uur). Tot 23.30u op 12 aug. Het programma start dagelijks vanaf 13.30 uur. 

Kaarten kopen in de voorverkoop? Kijk voor de reguliere openingstijden van de kassa in Theater aan de Parade in ’s-Hertogenbosch: www.theateraandeparade.nl.

Tijdens het festival is de kassa geopend van 13.00-22.00u en telefonisch bereikbaar van

13.00-20.00u. Indien een voorstelling op locatie níet is uitverkocht, zijn er vanaf een half uur voor aanvang ter plekke nog kaarten te koop. Informeer hiernaar bij Tickets & Info, te vinden op het festivalplein aan de Parade.

 

Toegankelijkheid
We maken Boulevard zo toegankelijk als mogelijk. Meer informatie hierover vind je hier. Heb je vragen of wil je meer weten over toegankelijkheid, neem dan contact met ons op via toegankelijkheid@festivalboulevard.nl.